Obavezna vakcinacija da ili ne

Started by disco2000, May 17, 2010, 03:50:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

disco2000

Samo plase narod, sta vam je, kao za sg :lol:

AnaK

Pa te smo boginje mi kao mali ležali, zar ne? Dakle, sigurno nije nikakva katastrofa  :innocent:
Janko 23.7.2002.

pra-sence

AnaK

Ja jesam sve :) Ali generalno mislim da bolesti od kojih moja i slične generacije nisu masovno umirale, ne mogu biti tako strašne :)
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: AnaK on June 10, 2010, 01:58:27 PM
Pa te smo boginje mi kao mali ležali, zar ne? Dakle, sigurno nije nikakva katastrofa  :innocent:

Jesmo ali moja kuma ih je imala dvaput npr.  :crazy:

pra-sence

Quote from: AnaK on June 10, 2010, 02:04:49 PM
Ja jesam sve :) Ali generalno mislim da bolesti od kojih moja i slične generacije nisu masovno umirale, ne mogu biti tako strašne :)

Slazem se :).

anelore

Ma ne tvrdim da je katastrofa, daleko od toga, ali mi je bilo zanimljiv odnos izmedju vakcinacije/nevakcinacije nakon fijaska sa svinjskim gripom - u smislu da ljudi preispituju potrebu vakcinacije uopste. Takodje mi je bilo zanimljivo sto se vide posledice smanjenja kolektivnog imuniteta.

pra-sence

Ja iskreno ne razumem uporedjivanje vakcine za Sg sa ovim redovnim vakcinama koja deca dobijaju vec iha ha..

Bila protiv vakcinacije SG ali mi ne bi palo na pamet da ne vakcinisem Stefa ovim redovnim vakcinama.

anelore

Quote from: AnaK on June 10, 2010, 02:04:49 PM
Ja nisam zauske.

anelore

Edit: sad videh, vakcina protiv morbila je uvedena u Srbiji 1971. godine.

Lani

Ni ja nisam zauške. Sećam se da ih je moj brat imao kad smo bili deca.

AnaK

Koje su onda druge boginje koje sam ja ležala? Moram da nađem karton vakcinisanja  :think:
Janko 23.7.2002.

Saska