Main Menu

Knedle sa sirom

Started by Lani, May 19, 2010, 02:58:27 PM

Previous topic - Next topic

Plava Baklava

Vecera, vecera  :clap: :clap: :clap: Moglo bi da se svidi Baklavcetu.


moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

janavi

ne znam jel smem da prijavim :girl_haha:
ja ih pravila sad
od jednog jajeta ispalo ovoliko


i jedem ih klot :lol:
vrlo ukusne (kuvala sam u slanoj vodi)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Blue

ja znam za varijantu kada se ovo testo onako napravi u obliku valjka, spljosti i onda sece u romboide i kuva) - onda je nekako oblik daleko lepsi, nije ovako amorfna masa neodredjenog oblika.

inace obozavam sve u ovom stilu (kuvana testa, sir), ali neadless to say, odkada sam izbacila takve stvari iz ishrane, imam 10 kg manje.  :-X
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

janavi

odo testo uopšte nije tvrdo, ne bi moglo da se seče kako blue kaže

i sve sam muljala viljuškom ovo info za AnuK ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Super su ti ispale jano.  :)
Koliko god pažljivo da se vade kašikom one se u vodi uvek malo izobliče i razvuku.

janavi

ma ja nisam ništa pazila, ekstra su stvarno, i vanji će se sigurno dopasti :clap:
lani hvala :kiss1:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Blue

mozda onda treba malo gusce umesiti testo.   :think:

evo da ilustrujem slicicom kako manje vise to treba da izgleda (da bi bilo apeticnije) in my opinion.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Margarita

od juce mislim na njih :D
mozda probam veceras za veceru, ovi janinu meru :girl_haha:

Lani

Blue, bile bi tvrde da se umese gušće, verovatno bi ostale tvrde u sredini.
Od ove mere budu baš mekane a neke se i raspadaju. Posle kad se to pomeša sa pavlakom ne primećuje se mnogo koje su raspadnute a koje su ostale čitave.  :)

Blue

lani, probacu ja onda sutra i po tvom receptu, pa javljam utiske  :turpija:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

stacka

Lani, a kakve su kad se malo prohlade? Uzela bih sad da ih napravim, da iskoristim momenat dok A. nema t i gleda Ben tena, da mi se ne mota oko nogu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Stacka OK su ali ja jela na ovaj fazon uvek više volim da jedem topla. To me podseća na knedle sa šljivama, i njih više volim tople.

stacka

I ja volim knedle sa sljivama dok su tople. Nista, onda cekam da legne da spava pa da se bacim u akciju :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici