Main Menu

Kupovina prvih cipelica

Started by slatka, May 20, 2010, 12:04:13 PM

Previous topic - Next topic

slatka

Upoooomoooc!  :crycry:
Siznucu dok ne kupim bebcu prve hodajuce cipelice..te treba da imaju ovo, te ne treba ono...Dete ima normalna stopalca,malo visok ris i to je to...Pomagajte!!!
Po kuci mislim da mu ne trebaju posto ce leto,ali bih vas molila  za savet sto se tice marke obuce,kvaliteta itd. Mislim da su Cicibanke preskupe,a ne tooooliko kvalitetne,pa se dvoumim izmedju polusandala Pavle i Baldino (cini mi se da je najbolji odnos cene i kvaliteta). U cemu su vasa deca prohodala? :bighug:

Saska

u Cicibanu, oboje  :innocent:
jel' u Bg trazis cipele?

slatka

Da....Preskupe su mi ciciban, a nista specijalno nisam videla na njima..od obucara koji radi reklamacije za cicban cuh da su sto se kvaliteta pavle i baldino dobre...znam da cemo ih menjati za 2-3 meseca, pa bas ne bih da dajem citavo bogatstvo za cipele..a sa druge strane,vazno mi da dobro drze nogicu,da su udobne...

Tchi

moj je prohodao kad je bila zima tako da su mu bile dovoljne patofnice za prvu ruku, tj. nogu  :) posle smo uzeli neke polinove za prohodavanje i bile su mi ok, izgleda da smo uboli neki skok u razvoju noge tako da su mu i posle tri meseca taman, mada uglavnom nosimo cicibanove patike. Mislim da ne moras obavezno da kupujes bas za prohodavanje, one su valjda malo mekse, ali mnogo je bitnije kako mu sama cipelica prileze na nogu, mi smo uzeli te za prohodavanje zato sto su mu vise odgovarale u risu, posle kad smo dobili te patikice videli smo da mnogo lakse hoda u njima (ne obicne patikice nego ciciban sa anatomskim djonom i ojacanjem za zglob)...za pavle sam cula da su dobre, za baldino nisam cula nista, ciciban jesu skuplje, ali mislim da cu mu uzeti njihove sandalice i ne razmisljati

Saska

ja sam te pavle kupila jednom, ne secam se za koje dete, i secam se da su mi se brzo raspale, brzo- tipa nekoliko dana. jedino ako smo bas naleteli na neki felerican par, a mozda su i u medjuvremenu popravili kvalitet.

Lani

Moje dete nikad nije nosilo ciciban i ništa joj ne fali.  ;D Mi imamo pozitivna iskustva sa Pavle cipelicama.
Važno ti je da budu anatomske, od prirodnuh materijala, da pružaju dobru potporu nozi i da budu stabilne oko pete kako se zglob ne bi izvrtao i da ne budu previše krute.

Tchi

Slatka, jel prohodao Lazar? Ako nije nemoj zuriti, to sto ces ga napolje pustiti da napravi par koraka mozes i u patofnicama koje su znatno jeftinije...rece neko ko je kupovao sve par meseci ranije

slatka

Ma i ja mislim da ako je sve ok sa nogicama nije bitna toliko cipela...a onda,prvo mi dete pa se sve nesto plasim...i tako unedogled..muz mi kaze da nisam normalna  :nokti2:

slatka

Nije prohodao jos,hoda u ogradici ono noga do noge,hoce da se vodi malo, ali sam jos ne
stoji...gledala sam patofnice,slatke su,imaju ulozak, ali nemaju bas ono ojacanje oko zgloba...Jesu vasi klinci po kuci bili u obuci? Meni to skroz nebulozno,sirota deca..zamisli da si celi dan u cipelama

emge

Mi smo imali Ciciban, ali vjerujem da su sve koje se vode kao cipele za prohodavanje dobre.

Tchi

bitno je ovo sto je lani gore rekla, sad da li je pavle, ciciciban ili polino to je manje vazno i ja mislim da je ciciban izvikan, ali pored svih drugih lupanja glave i odlucivanja najlakse mi je da kupim njih i skinem jos jednu dilemu sa vrata
a sto se tice toga da ako je sve u redu sa nigicama nije bitna cipela to ne mogu da se slozim, njima zglobovi jos nisu razvijeni, tabani nisu oblikovani, a za koji mesec kad krene da skace po kamenju i penje se i silazi po stepenicama nogica lako moze da se iskrene, svaka nepravilnost na stazi im je interesantna

Glitter

dete ne mora da prohoda u cicibankama, ali sporiti im kvalitet je too much...nama su se pokazale kao ubedljivo najbolje, a da su skupe...jesu :innocent:

Lani

Pa niko im ne spori kvalitet.  ;)
Poenta je da se isto tako dobre cipelice mogu pronaći za duplo manje novca.

slatka

Tchi nisam mislila nije bitna,bitno je da dobro drzi nogu,da je udobna,znam da se stopala razvijaju...ali nije tooooliko bitna...

Lani

A i svaki dr će ti reći da kad su mali treba što više da hodaju bosi.