Main Menu

kazna na rodjendan -ideje molim

Started by veki, May 25, 2010, 11:05:04 AM

Previous topic - Next topic

veki

pre neki dan sam sedela na terasi i cujem meskoljenje, i komentar, :dada nemoj, mama je na terasi, neces igrati igrice 3 dana " (:lol:) kao prodjem kroz sobu vidim igraju se i odem, sad me zove sveki i kaze zatvorile je na terasi, u drugoj sobi digle roletnu i zezale je. Ona poslal komsinicu da pozvoni, A pitala uredno ko je, kad se zena predstavila, a joj rekla da je mama rekla da ona ne sme da nepoznatima otvori vrata i da dodje popodne kad se ja vratim s posla :crazy:
i zena otisla, u medjuvremenu sveki je Kiku podmitila obecanjem o cokoladi da joj otvori vrata.

Kad me je pozvala da mi i A. ja je pitam sta si tio uradila, kaze to je moje i babino i nisam te zvala da me grdis  :shout: i spusti slusalicu, a onda mi se javi svekrva koja crkava od smeha  :wall:.
I sad razmisljam da ih kaznim sve 3  :D.
E sad da je neki drugi dan kad nemamo gostiju, svakao znam kako bi ih kaznila, ali danas dolaze gosti i donece sigurno gomilu poklona, a ja moram da sankcionisem ovo, jer generalno me nije briga za odnos njih 3 kad nisam tu, one znaju koliko i kako smeju, ali opet da je zakljucaju na terasi ako su sad to uradile, uradice opet.

Tako da dajte ideje

AnaK

Srećan rođendanac devojčicama  :love32:

U skladu sa knjigom koju trenutno bistrim, ja bih ti preporučila da im zabraniš da izlaze na terasu i prilaze vratima, do daljnjeg. Ko to bude prekršio, za poslediću će imati to&to. A da danas ne praviš dramu.

:kiss1:
Janko 23.7.2002.

MissL

Srecan rodjus :bday:
& mislim da poslusas AnuK :good:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Nemoj ništa danas ali im svakako održi predavanje o muvanju po terasi a posebno o zaključavanju što starijih što sebe  :nokti2: bilo gde. Ja se toga baš plašim.

Srećan rođendan malim mangupima. :kiss1:

cici

Srećan rodjendan.

I moja deca su zaključavala babe na terasu :rofl: Ne kažem da je dobro ali jeste smešno, posebno kad nema niko od odraslih u tom trenutku u kući.
Ja bih verovatno deo poklona sklonila i dala im kad se uverim da neće više to ponoviti.

Xe

Srecan rodjendan devojkama!
Nemam ideju, mogu samo da se smeskam  :love32: :girl_haha:
S tim da bih kaznila i babu  :rofl:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

veki

ne kaznicu ih sve 3, tj odrzacu im ponasanje, pretpostavljam da se sve oduzilo zato sto se i baba smejala, pa su mislile da se baba zabavlja koliko i one

cici

Da se nije smejala možda bi shvatile da je opasno.

veki

ja pretpostavljam ali opet ne bih da merim krivicu, sledeci put ce je zakljucati ispred stana, zato sto su se zaigrale i ona se smeskala, tako da svakao moram sankcionisati sve 3 iako se smejem celo jutro, posebno sto sam se nesto zakacila sa babom, pa mi imalo drago

Deda

Ma ne kaznjavaj nikoga, doduse mozes babu :crazy:, imam panican strah od terasa
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Quote from: veki on May 25, 2010, 11:58:09 AM
ja pretpostavljam ali opet ne bih da merim krivicu, sledeci put ce je zakljucati ispred stana, zato sto su se zaigrale i ona se smeskala, tako da svakao moram sankcionisati sve 3 iako se smejem celo jutro, posebno sto sam se nesto zakacila sa babom, pa mi imalo drago

Pa to...

veki

ma terasa nam je niska, mozes da iskocis , u niskom prizemlju smo pa nemam panican strah u toj meri, ali kad odemo kod moje nane na Nbgd ne smeju da pridju vratima od terase, ona je na 13-tom spratu :lol:

Deda

Ja odrasla u zgradi , 3.sprat, a kad deca pridju tim istim terasama -   po-lu -dim :girl_cray:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Jao, ne znam... mozda sam ja stroga :think: ili zato sto mi je frka od takvih situacija :nokti2: ja bih im obavezno danas odrazala predavanje, nekako mi je daleko to sutra... ali ne znam koja bi to kazna bila... mozda da se sklone te igracke nekoliko dana, pocevsi od sutra... ne znam...