Main Menu

kazna na rodjendan -ideje molim

Started by veki, May 25, 2010, 11:05:04 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Ja imam panican strah od terase, takodje (10. sprat, sta reci :crazy: )
Sigurno bi popio kaznu da je to uradio, bez obzira na rodjendan. Baba takodje. Jedino sto u ovom momentu ne znam sta bi to bilo. Mislim da ovo sto Marty predlaze nije losa ideja. Znaci to sto dobiju danas za rodjendan odvojis sa strane nakon rodjendana. Slazem se sa Cici da se nije smejala da bi mozda bilo potpuno drugacije.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dada

Srecan rodjendan :bday: :love32:

Kakve face :lol: :love32: Nemoj ih kaznjavati danas, sjutra smisli nesto :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

disco2000

Margarita

joooj, i ja se plasim terase (koji mi, inace, nemamo) ali kad odu kod moje mame, to mi je najveci strah :nokti2:
a tajming je stvarno bzvz za kaznjavanje, ne znam kako bih ja

Vila

Ja bi im održala bukvicu (svima zajedno) i rekla da se zbog rođendana kazna odlaže za sutra - ali kaznila bi ih svakako, situacija nije nimalo naivna, i oraš da reaguješ, kako ne bi bilo još gore sledeći put.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Gost51

uh, mene najvise nerviraju odrasli koji dopustaju djeci svasta da rade
i nemaju granice u tome
moja ne smije meni da uradi pola stvari koje smije babi
mozda sam previse stroga

veki

ne pazi razgovor im ne gine, i predavanje, samo je pitanje da li da ih ozbiljno kaznim ili ne
mada moram da priznam da mis e AnaK ideja svidja, razgovor svakako, a verovatno cu deo poklona zadrzati da ne otvore bar danas :)

NenaS

Bogte, ja ispadoh vestica... :o Ja bih ih kaznila danas - ne sutra ni prekosutra..To sto im je rodjendan nije pokrice da prave gluposti...Babi bih ocitala jednu dobru vaspitno-popravnu >:( i to sa merakom, jer mrzim kad babe i dede kupuju deciju ljubav tako sto im dozvoljavaju sve i svasta...A sve poklone koje dobiju sklonila bih do vikenda i naglasila da, ako se tako nesto ponovi, sledeca kazna ce biti mnogo stroza!
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

veki

Quote from: jackie on May 25, 2010, 01:05:32 PM
uh, mene najvise nerviraju odrasli koji dopustaju djeci svasta da rade
i nemaju granice u tome
moja ne smije meni da uradi pola stvari koje smije babi
mozda sam previse stroga

i ja sam izgleda previse stroga, ali nemam nameru da odustanem

Gost51

ja sam vrlo blizu neni :D
samo sto znam da me djetetov otac ne bi podrzao u tome

NenaS

Quote from: jackie on May 25, 2010, 01:17:40 PM
ja sam vrlo blizu neni :D
samo sto znam da me djetetov otac ne bi podrzao u tome
DodZi da te zagrlim... :bighug:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Gost51

on ionako misli da sam hitler
cak i u samokaznjavanju
upoznao je to dok sam spremala ispite

Glitter

Quote from: veki on May 25, 2010, 01:07:18 PM
ne pazi razgovor im ne gine, i predavanje, samo je pitanje da li da ih ozbiljno kaznim ili ne

moj je jednom mene zatvorio na terasi dok sam sirila ves...tako sam ga pogledala da je samo otvorio vrata i poceo da place i izvinjava se...da sam se ja cerekala verovatno bi i njegova reakcija bila drugacija...

razgovor...da... i jos bitnije stoga kazna, koju ce da zapamte za sva vremena...
ne mislim da treba da im uskracujes poklone za rodjendan, jer je rodjendan ipak rodjendan i krivica ipak nije u potpunosti njihova...ali ja bih ipak danas obavila razgovor kao i kaznila...sutra je vec sve proslo...

edit: moj bi najverovatnije dobio po dupetu, no ja sam posebna prica za takve stvari :D

Deda

Ja sa babom restala da vodim vaspitne dijaloge, samo deci-
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Gost51