Informacije o gradovima, prevozima itd.

Started by maripoza, May 26, 2010, 06:42:33 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Da ne postavljamo svakakva pitanja na low cost i Srbija bez viza temi :lol:, mozemo ovde da razmenimo informacije vezane za odredjene destinacije, prevoz do istih i tome slicno. Tj bilo kakve informacije koje su potrebne za putovanje. Osim onih o low cost kompanijama i Srbiji bez viza, razume se. :rofl:

Za pocetak, mene interesuje da li neko od vas koliko toliko poznaje Budimpestu, odnosno deo grada oko Keleti zeleznicke stanice. Treba da rezervisem transfer do aerodroma, ne poznajem grad da bih dala neku odredjenu adresu, a od ponudjenih mogu da izaberem:
1)  Keleti pályaudvar Információs Iroda MM
2) Keleti Pu Kerepesi oldal
3) Keleti Pu, Thököly oldal

Ovo prvo je neka info agencija u blizini. A ova druga dva su valjda razliciti izlazi iz stanice?  :ces:  (Glit, Zorka, hilfe! :lol:)

Posto pojma nemam kako ta stanica izgleda, niti koliko je velika, nesto mislim da je najbolje da nas pokupe kod ove agencije ili sta je vec, to valjda ne mogu promasiti.

Ako neko zna kako taj deo grada izgleda, zahvaljujem na informacijama.
Old enough to know better, but too young to care.

Dawn

Google maps, satelitski snimak, sve se vidi.
Druga i treća stavka su dva različita izlaza, tj. dve strane žel. stanice.

maripoza

Hvala, Zorka, na svim onim detaljima. :)
Izbor, izgleda, pada na Kerepesi.
Za sve ostalo razmisljam da povedem Glit sa sobom.  :girl_haha:

Glitter

glitt se ne bi bunila :bighug:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

maripoza

Ajde. :) Al ja cu tamo biti vrlo kratko, negde oko zeleznicke :lol:, pa odoh na aerodrom. :)

Glitter

maaa, prikacice mi se ovaj moj, a ja bih tamo ipak sama :D

Xe

Quote from: maripoza on May 27, 2010, 10:35:21 AM
Ajde. :) Al ja cu tamo biti vrlo kratko, negde oko zeleznicke :lol:, pa odoh na aerodrom. :)
Ova opet putuje :burko:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Vazda, Xe. Nisam kriva, kazu da je do horoskopa. :lol:

maripoza

Smeštaj u Niš.  :D
Će neko nešto da mi preporuči?  :)

Sorciere

http://www.nistourism.org.rs/hoteli.html

To je spisak novih, privatnih hotela. Mislim i da su im i cene iste. My place i Niski cvet su centru, na keju pored Nisave, The Regent je u Obrenovicevoj - pesacka zona, Panorama lux i Aleksandar su ok ali su na brdima.... Cene ne znam ali predpostavljam da je pedesetak evra za noc (toliko je bilo pre par godina).

Drzavne hotele (Ambasador...) ne preporucujem.

Ako razmisljas o privatnoj varijanti, tu ne mogu da pomognem. Mi cemo u Nis tek septembra.
Nina 23.04.2006.

maripoza

Razmisljam o jeftinoj a cistoj varijanti :lol:, posto ostajem verovatno samo 1 noc.
Hvala ti, sad cu ovo da pregledam. :)

maripoza

Nislijke, a koliko je ulica Marka Jovanovica daleko od centra? Peske, naravno. :)

AnaK

Sad sam je našla na mapi, ali se nešto ne snalazim gde je  :-[ Bruka  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

maripoza

nasla sam i ja na mapi, ali me to uvek zavara, tj cesto deluje blizu, a u realnom prostoru nekad bas i nije. A u kilometre se razumem tek kad se priblize stotki, pa onda navise.  :D Valjda ce aktuelne Nislijke znati, ti si se skroz preobratila  :lol:

Lani

Aktuelne Nišlijke nikako da gvirnu ovamo.  :lol: