Main Menu

Tata mi je bolestan

Started by Minimax, May 26, 2010, 08:48:46 PM

Previous topic - Next topic

Minimax

Pozdrav, drustvo. Nije me bilo dugo, a sad dolazim opet sa pitanjem iz medicine, ali ovaj put ne za sebe, vec za mog tatu. On ima 73 godine, ali je vrlo pokretan i okretan. Do sad nije bolovao, osim prehlada. Medjutim, vec dva meseca nije dobro. Ima neka nocna gusenja. Isao je kod kardiologa, gde mu je konstatovana apsolutna aritmija i kardiomiopatija. Bio je i kod pulmologa, ima dg. HOBP i time izazvanu fibrozu pluca. Ima i zadebljanje prostate. Radio je tumor markere, ali jos nisu gotovi. Dobio je terapiju za sve ove dijagnoze. Rekao je da se subjektivno dobro oseca, ali objektivno, kao da propada svakim danom sve vise. Malopre je povracao zeleno, pritisak mu je skocio. Jako smo uplasene i mama i ja. Da li to povracanje moze da znaci skori nadolazak infarkta ? Bas sam zabrinuta.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Minimax

:bighug:hvala i na zagrljaju

Lani

Ne znam draga.  :( Jeste zvale hitnu pomoć? Svakako nemojte da ostajete kod kuće s njim kad je u takvom stanju, ili zovite hitnu pomoć ili ga odvedite u najbližu bolnicu.

Minimax

Nismo, mama kaze da ce da saceka , pa ako povrati jos jednom ,da onda zove.

Xe

Mogu samo da te  :bighug:
Ne znam sta da ti kazem, nadam se da je tata dobio terapiju, ove promene vremena su teske za srcane bolesnike. Neka ne izlazi preko dana i neka sto vise odmara - da sedi, verovatno mu lezanje smeta, ako oko srca ima vode.
:bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Xe

Samo zovite hitnu, bice i njemu lakse, verovatno se i on uspanicio.  :bighug:

AnaK

Može povraćanje da bude predznak infarkta :( Nadam se da nije, al' budite spremni  :kiss1: :bighug:
Janko 23.7.2002.

Lani

Nadam se da ste u međuvremenu pozvali hitnu.  :bighug:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Beatrix Kiddo

I ja da te  :bighug:
Nadam se da ce biti dobro  :bighug:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Minimax

Tata je opet povratio neku vodicu, i sad mu se spava. Pritisak mu se polako stabilizuje. Vratila mu se boja u lice. Mama okleva da zove hitnu. Ja se sva tresem. Bice ovo noc bez spavanja.  :bighug: svima.

Dada

Uh, nemam pojma sta moze biti ali bih svakako zvala hitnu  :(

:bighug:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Xe

Quote from: Minimax on May 26, 2010, 10:08:13 PM
Tata je opet povratio neku vodicu, i sad mu se spava. Pritisak mu se polako stabilizuje. Vratila mu se boja u lice. Mama okleva da zove hitnu. Ja se sva tresem. Bice ovo noc bez spavanja.  :bighug: svima.
Zovite hitnu, neka vam savetuju sta da radite. Ne moraju da dolaze, ali doci ce ako kazete da sumnjate na infarkt.
ja ne bih oklevala, njihov posao je da dolaze, a najiskrenije se nadam da je za dzabe  :bighug: