Navijanje - stiže nam stackina i itackina Maša - STIGLA KUĆI

Started by Lani, June 07, 2010, 09:26:28 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

disco2000

NenaS

:love32: Jao, pa ovde sve gotovo dok sam ja bila u gradu! Mama cestitam!   :flower: :bighug: :kiss1: Za veliku, veliku lepoticu.. :girl_in_love:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

gasha

propustila sam navijanje  :love32:

cestitam od srca
Maso dobrodosla

:kiss1: i da se sto pre grlite i mazite  :love32:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

:ph34r:

bubi

stacka bice to sve ok,videces.
koliko vas je u sobi?
moja kuma je u onoj sobi za izolaciju.
ako nesto treba javi.

emge

Stačka, bezveze... ali velika je to djevojka, sjutra ćete biti zajedno sigurno :clap:

stacka

Bubi trenutno sam samo sa jednom zenom u sobi, ona je ovde vec 6 dana, inace je cetvorokrevetna.
Zeznula sam se sto nisam ponela nista za citanje, uopste nisam racunala na ovo. Ybg.
Inace nisam secena uopste, malo sam popucala ali obzirom kolika je nije ni cudo. :) Za ekipu na porodjaju nemam reci, fantasticni svi redom.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Super što je porođaj dobro prošao.  :)
Odmori se malo.  :bighug:

bubi

s.
moze I.da ti donese sta ti treba,ostavi se kesa dole na portirnici,napise prezime i broj sobe.
obicno sestre hoce da donesu kese gore.

linga

Quote from: stacka on June 07, 2010, 05:09:28 PM
Bubi trenutno sam samo sa jednom zenom u sobi, ona je ovde vec 6 dana, inace je cetvorokrevetna.
Zeznula sam se sto nisam ponela nista za citanje, uopste nisam racunala na ovo. Ybg.
Inace nisam secena uopste, malo sam popucala ali obzirom kolika je nije ni cudo. :) Za ekipu na porodjaju nemam reci, fantasticni svi redom.

Jao suuuper, bas mi je drago da je sve bilo super  :clap: :love32:

Nemoj da se brines, nekada bas velike bebe se malo sporije adaptiraju. I moj aleksa je nekoliko sati bio na adaptaciji jer je nekako tiho plakao (nismo tad jos znali da je seronjica mali), ali do veceri smo bili zajedno  :love32:

Suuper sto te nisu sekli, ipak je cura veeelika.

janavi

samo da vas obe cure :bighug: :bighug:
biće to sve super, časkom ćete biti zajedno :clap:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Sorciere

Nina 23.04.2006.

disco2000