Navijanje - stiže nam stackina i itackina Maša - STIGLA KUĆI

Started by Lani, June 07, 2010, 09:26:28 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Elanor

aleksa :love32:

milena je toliko urlala i plakala kad je odlazila iz porodilista (htela je da ostane) da sam proklela trenutak kad mi je palo na pamet da bi trebalo da dodje. dosla je jednom i vise nije. nije dolazila u posetu ni kada smo bili 5 dana u bolnici s filipove 3 nedelje.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Quote from: Elanor on June 09, 2010, 03:07:33 PM
aleksa :love32:

milena je toliko urlala i plakala kad je odlazila iz porodilista (htela je da ostane) da sam proklela trenutak kad mi je palo na pamet da bi trebalo da dodje. dosla je jednom i vise nije. nije dolazila u posetu ni kada smo bili 5 dana u bolnici s filipove 3 nedelje.

Ja mislim da ne bih smela da pustim da dovedu Ivu. Strah me reakcije na rastanku.  :(

Danchy

Quote from: stacka on June 09, 2010, 02:42:18 PM
Apsolutno ne. Kad je kretao rekao mi je Mama idi sad kod Mase i dodjite posle kuci :love32: evo sad sam se ponovo zarozala kad sam se setila reakcije i kako ju je poljubio u glavicu :love32:

Svaka cast za Aleksu!  :love32:
Uzivajte vas dvijeee! Predivna ti je bebironka, da znas! Ima duzu kosu nego ova moja smizla sad.  :girl_haha:

Vila

Quote from: Zumbulica on June 09, 2010, 08:14:54 AM
Dobro jutro devojke  :love32: :love32: :love32:
Danas bata dolazi? Stacka, pripremi se za shok, bice ti odjednom tako veliki i drugaciji jer sve vreme sad upijas taj maleni lik  :love32:
(Ja sam imala utisak da su Jeleni odjednom porasle i usi i nosi sve i da vise nije onako nezna i mala kakvu sam je ostavila).
Meni je Ksenija bila oooogromna kad je došla da nas vidi :love32:
Quote from: stacka on June 09, 2010, 07:50:07 AM
Jeste, promenila se malo :love32:
Bojovic me obisao malopre, sutra ce on da uradi kontrolni pregled pa ako bude sve ok i gospodjica ne dobije zuticu idemo kuci. Ja racunam da ce je dobiti, pozitivna je, ja negativna, ali cu se jako obradovati ako me demantuje :girl_haha:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ne mora da znači da će dobiti žuticu zbog toga, ja sam negativna, deca mi bila pozitivna, i nijedno nije imalo žuticu :)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Quote from: stacka on June 09, 2010, 02:35:01 PM
Hvala, draga, sad ga videh.
Ne mogu recima da vam objasnim kako sam se osecala sad kad je Aleksa video seku prvi put. :love32: samo cu reci da sam :girl_cray: od srece, totalno sam se zarozala.
:bighug: :love32: ja sam isto bila pogubljena kad je Ksenija videla batu prvi put, ti trenuci, svo četvoro u hodniku bolnice kako se grlimo - ma čudo pravo...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

linga

Quote from: emge on June 09, 2010, 02:36:01 PM
Jel bilo problemda da ode kući i ostavi te sa bebom?

Ja još nisam sigurna da li Marta da dolazi prije nego krenemo da izadjemo iz bolnice.

Nek tm proceni, moj muz je procenio da treba da vidi batu  :love32: i mnogo mi je drago zbog toga.

janavi

sad sam se i ja zarozala zbog Alekse, kakav je on divan  :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_cray:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Maki

Joj samo vas zamisljam.Mene bi po podu skupljali od plakanja - sva sreca pa su posete bile zabranjene u februaru.

Lani

Jao da, tebi je porođaj bio usred histerije oko svinjskog gripa.  :crazy:

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Saska

:love32:

ni moji nisu imali zuticu, a oboje su pozitivni, a ja negativna

stacka

Ja sam skoro 100% sigurna da njoj lagano krece. Bas je osetna razlika u ponasanju (pospanost, zainteresovanost za siku) sad u odnosu na jutros. Kako god, insistiracu da se uradi bilirubin, bolje dan dva duze da budemo ovde nego da se patimo 3 meseca kao sa Aleksom
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

jel

apsolutno se slazem, tako sam ja insistirala za vukija
pedijatar se malko ljutnula, al kad smo izasli iz porodilista posle 5dana
nismo se vise vracali  ;)

jao, kako je diiivno  :girl_in_love:
i vuki kad je video zoju (sa 2.5god, posle odvojenosti zbog mojih 100god u bolnici )
je nekako zasijao od srece  :girl_in_love:

sve sam propustila, al da budete divni predivni zajedno svo 4oro  :clap:
:bighug:
My name is Luton, Robin Luton :lol: