Navijanje - stiže nam stackina i itackina Maša - STIGLA KUĆI

Started by Lani, June 07, 2010, 09:26:28 AM

Previous topic - Next topic

NenaS

:bighug: Stacka drzim palceve i navijam za vas da vas puste.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

stacka

Sad je bila drka, evidentno je zuta, rezultati bilirubina i ks ce oko 12 ali mi je i ona sama rekla da su sanse da idemo danas realno jako male. Cimerka ide kuci tako da cekamo novo drustvo u toku dana.
Emge, pitala sam Slavicu, na bf ima 14 kreveta
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

anelore

:bighug:. Bolje je da se to pregrmi u porodilistu. Ja sam bila mnogo tuzna kada je Vida dobila zuticu, posto je Sava nije imao, jer je to znacilo da cu ostati u bolnici jedan dan duze. Sad kad se toga prisetim, dodje mi smesno.
Aleksa je  :love32:. I meni je Sava bio ogroooman po izlasku iz porodilista, sav vazan i ozbiljan i zreo. I sad tako ponekad osecam. A jos kad joj kaze "Vido, ja sam tvoj veliki brat"  :love32:

stacka

Sava srecica :love32:
Ja sam odusevljena Aleksinim dosadasnjim ponasanjem i pitanjima. Svaki put kad se cujemo on me nesto pita u vezi nje, tipa sta radi, da li je rucala, kaze mi da je poljubim :love32: sreca nema Dede da mi rusi ove idilicne momente :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

prevodilica

Aleksa, srecica :love32:
a za zuticu ne brini, sredi se, Vasa nije bio na suncanju u bolnici uopste i samo je sisao i pregurasmo :bighug:

Saska

ma bice to dobro, mi nikad nismo imali problem sa (nekom prevelikom) ljubomorom.

a za zuticu, bolje da to sanirate dok ste tu  :bighug:

maripoza

A kako nam je Itacka?  :) Nit se javlja, nit ga pominjes.  :lol:   
Old enough to know better, but too young to care.

stacka

Eto sta je saborac sa teniskog terena :rofl:
Valjda je dobro, nesto se slabo vidjamo ovih dana :rofl1:
On jurca ovih dana na posao, pa kod mene, pa posle toga popodne sredjuje po stanu sta treba da bi sve bilo cakum pakum kad mu cer'a stigne :love32: tako da ne zamerite sto ga nema i sto se nije propisno ni zahvalio :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maripoza

kakvo zameranje, mene zanimalo kako je covek u iscekivanju da stignete kuci  :)  Teren rezervisem cim mu zena da dozvolu  :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

disco2000

Dada

:bighug: za vas dvije zenske a Aleksa je zasluzio :love32:

Kod mojih uopste nije bilo ljubomore, da tako bude i kod vas :kiss1:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.