Navijanje - stiže nam stackina i itackina Maša - STIGLA KUĆI

Started by Lani, June 07, 2010, 09:26:28 AM

Previous topic - Next topic

linga

Quote from: anelore on June 10, 2010, 09:47:49 AM
:bighug: . Bolje je da se to pregrmi u porodilistu. Ja sam bila mnogo tuzna kada je Vida dobila zuticu, posto je Sava nije imao, jer je to znacilo da cu ostati u bolnici jedan dan duze. Sad kad se toga prisetim, dodje mi smesno.
Aleksa je  :love32: . I meni je Sava bio ogroooman po izlasku iz porodilista, sav vazan i ozbiljan i zreo. I sad tako ponekad osecam. A jos kad joj kaze "Vido, ja sam tvoj veliki brat"  :love32:

:love32: :love32: Ja ne smem da citam ovde vise nista, bice belaja  ;D

Unabebili

Quote from: stacka on June 10, 2010, 09:55:55 AM
Sava srecica :love32:
Ja sam odusevljena Aleksinim dosadasnjim ponasanjem i pitanjima. Svaki put kad se cujemo on me nesto pita u vezi nje, tipa sta radi, da li je rucala, kaze mi da je poljubim :love32: sreca nema Dede da mi rusi ove idilicne momente :rofl:

:love32:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

stacka

Re
Svima :bighug::kiss1:
odnesose gospodjicu na suncanje. Ceo dan i celu noc. Ne secam se da su Aleksu tako :ces: donosice je na podoje
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

anelore

Quote from: stacka on June 10, 2010, 01:40:16 PM
Svima :bighug::kiss1:
odnesose gospodjicu na suncanje. Ceo dan i celu noc. Ne secam se da su Aleksu tako :ces: donosice je na podoje
Vidu su tako suncali, da znas kako je tamna izasla iz porodilista. Rekli su mi da sto je vise suncaju, to ce pre bilirubin pasti a mi ici kuci.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

stacka

Anelore a koliko dana ste ostale na kraju? Ja jos ne dobih info koliki joj je bilirubin a bas me zanima. Znam da zadrzavaju preko 200 kad je
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

pra-sence

Stackice nas su otpustili kad je Stefu bio 193...dan pre toga mu je bio (cini mi se ) 220 ali njega nisu suncali.

bubi

evo prepisujem ti Lukin bilirubin sa otpusne liste.

232,169,212,226,221 mikromol.

bice to sve ok,bolje da ste tu i da to sanirate.
:kiss1:

stacka

Da da znam da je otpust ispod 200, nego me zanimalo koliko dana je suncanje, sa Aleksinim slucajem ne mogu da poredim jer je njemu enormna vrednost bila zbog Longacefa
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dada

Brzo ce to ona da spusti, vidis kolika je djevojka :love32:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Maki

Sad pustaju i preko 200.Ne znam sad tacno da ti kazem broj, ali Olga je imala vise od 200 kad su nas pustili.A 3 dana je bila na suncanju.Tj. 3 noci,preko dana su je dovodili.
A Sofija je pitala kad smo dosle kuci zasto Olga lici na malog crnca.