Navijanje - stiže nam stackina i itackina Maša - STIGLA KUĆI

Started by Lani, June 07, 2010, 09:26:28 AM

Previous topic - Next topic

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Emge, juce je bio Aleksa ponovo, kad je Ivan otisao po njega kod mojih trazio je da dodje da nas vidi. Slicice cu staviti kad stignemo kuci posto od kad je suncaju ima gazice preko ociju. :)
Ja naravno nista nisam spavala, valjda sto znam da cemo verovatno izaci, citavu noc sam se budila, pogledam na sat i onda brojim jos koliko do podneva. Sad je jos manje od 7h... Samo da nije porastao jos :molitva:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

emge

:bighug:

Nije porastao bilirubin, nije :molitva:
Danas kući, kući....

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

bubi

stacka

Uh kako sam sad popizdela! Stigli su rezultati pao joj je na 220 i ova nece da me pusti kuci! :hm: Ja joj kazem da je drka koja je juce bila dezurna dala uveravanje da ako joj bude isti ili padne idemo ona kao znam ali ja bih vas jos zadrzala. Na kraju mi je rekla da ce me pustiti uz napomenu da je na moju odgovornost :wall:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

stacka

Jos dva sata, ko ce docekati :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/