Main Menu

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010

Started by Manfred, June 08, 2010, 01:41:43 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

bubi

imamo samo jedan tv,htela ili ne praticu fusbal

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

rafa

Jel ima negde neki kostur? AJde malo da pogadjamo finaliste i da se kladimo.  :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

nelly

gledala sam danas obe utakmice-Francuzi su bzv igrali ,Mexico iznenadjujuće dobro.

Xe

Quote from: rafa on June 11, 2010, 08:06:44 PM
Jel ima negde neki kostur? AJde malo da pogadjamo finaliste i da se kladimo.  :turpija:
Gde je nestao moj post? :o
Mora da sam ga opet zalepila negde :krsti:

Finale: Italija-Brazil.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Quote from: rafa on June 11, 2010, 08:06:44 PM

Može!  :clap:
Što samo finaliste, hajde da pogađamo i ko će da prođe prvi krug.

Manfred

žene, žene, Italija-Brazil je nemoguće finale.
Grupe od A do D daju jednog finalistu. a grupe od E do H drugog.

Dakle, s jedne strane Argentina, Engleska, Nemačka, Srbija... s druge Holandija, Italija, Brazil, Španija, Portugalija.

Ja tipujem na Argentina-Holandija, mada bih voleo Srbija-Španija

Xe

Nisam toliko detaljisala, Italiju spominjem je uvek, ali uvek dodju do zavrsnice, a pretezno igraju lose. Sto mi daje dodatnu motivaciju da ih mrzim.
A Brazil mi je simbol prave lepote fudbala, (mada umeju da preteruju sa soliranjem i driblovima).
Dopada mi se engleski fudbal, kad bi neko zauzdao one manijake da ne biju sve redom. Nemci igraju klasicno dobro, ali su prosla vremena kad je takav fudbal uspevao da zabelezi dobre rezultate.
Svidjao mi se africki fudbal, dok evropski klubovi nisu pokupili njihove najbolje fudbalere i naterali ih da zaborave na igru i krenu da se biju i lome kosti. Opet, lepsi je od evropskog, jos samo da bude efikasniji.
Sem Koreje i Kine s vremena na vreme, ne znam mnogo o azijskom fudbalu, pa cu da ocutim.
Jucerasnja utakmica izmedju Meksika i JAR bila je sjajna, za razliku od one druge, koja je bila smorna za medalju.
Cekamo vecerasnje akcije  :clap:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

nelly

ja cu odgledati prvo kolo pa cu vam napisati svoju predpostavku......

nelly

ne zaboravie na male žute jA sve čekam jedno svetsko kada će nAs sve iznenaditi  ;)
edit
ja inače fudbal volim da gledam i slusam malo glasniji tv ali me izludese ove trube-kao roj muva da ide na mene  :bezi:

Lani

Ne znam kako vi ali meni glava bruji od onih truba - muva zunzara.  :crazy: :fool:

NenaS

Jezicarke, jesu li Korejci ili Koreanci? Nesto kad god lepi Aca kaze Korejci dobijem ospice..
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.