Main Menu

Tikovi?

Started by pra-sence, June 11, 2010, 10:16:55 PM

Previous topic - Next topic

senka

nemam ništa pametno da kažem samo da  :bighug:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Margarita

:kiss1: za vas dve
moguce da je bilo nekog uzbudjenja na koje nije navikla

janavi

od jutros ništa :-X
verujem da je ovo što mardž kaže
hvala svima na brizi :kiss1:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

emge

Lani

Nadam se da se više i neće ponavljati.  :bighug:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Margarita

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

monochrome

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

janavi

Da apdejtujem

pojavilo se ponovo, i to dosta, ujutru vrlom alo, kasnije kako dan odmiče sve više
u nedelju uveče sam je snimila, i sa snimkom ujutru juče otišla na dečju neurološku kliniku
doktorka videla, nije delovala zabrinuto, rekla da zakažemo eeg, da isključimo nešto ozbiljnije što ona misli da nije, pa da posle vidimo sa psihologom

elem, eeg zakazan za 3. oktobar :o
i tad ćemo i kod nje ići na pregled

dobra vest je da je sad počelo da se proređuje, ima ga još, ali daleko manje, i manje intenzivno

otac joj tvrdi da ništa nije bilo neuobičajeno, a ja sam sve više ubeđena da nešto jeste, ali naravno nikad neću saznati šta

takođe, mislim da češljanje "prouzrokuje" da je reakcija nešto češća, te je ovih dana šišanje.
mislim da je moguće da je i tamo neko češljao i da je to razlog
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it