Main Menu

Radovi zavrseni :)

Started by chokoladica, June 11, 2010, 10:28:44 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Znam da imam temu "krecenje", ali moram da otvorim novu, jer kontam da cu tu da dodajem kako postepeno budem "sredjivala " gajbu (tu sad vec mislim na kupovinu namestaja itd. ). Elem , juce smo poceli sa radovima , predsoblje ,dnevna soba i kuhinja. Predsoblje sam okrecila u belo (a bilo je u kombinaciji zuto -zelena) sto mozda i nije idealno kad imate stara (i prljava) vrata  :lol: Shvatila sam sad da i to moram da menjam. Elem, dnevnu sobu sam okrecila u boju bele kafe, ali je najveci problem bio dimnjak (videcete na slikama ).Za to sam odabrala prilicno drecavu boju, ali sam vise nego odusevljena kako je ispalo. Pa da krenemo od pocetka. Na tom "dimnjaku" je bila tapeta koju su jos matorci stavili , a Filip dokrajcio. Ono ispod nje je bila ,malo je reci katastrofa. Da li verujete da , iako niko vec godinama ne lozi, osecalo se na dim kad smo skinuli tu tapetu. I evo kako je to izgledalo:

Najveci problem je sto ovaj garez probija kroz sve moguce i nemoguce premaze, ili sta god. I sam taj zid je veoma losh. Na njega je prvo stavljen fasadni malter. I verovali ili ne, ovo crnilo je probilo i kroz malter. Dnevna soba je, kao sto se na slici vidi u kombinaciji..roze -zuto (bila) a materijal koji smo stavili se vidi na slici (gledajte levo, to je taj dimnjak )

Jos jedan veliki problem je bio zid ispod prozora. Sami prozori nisu dobri , ali da ne davim.To je izgledalo ovako:

Kuhinja (pre) I  deo dnevne

E onda je polako sve pocelo da dobija neki prihvatljiv oblik. Dovoljno sam vas udavila pa cu sad da skratim :)

Deo kuhinje

Eto tako. Nisam jos nista sredila, sve je u krshu, ali dobro, ovo sam zbog Sence koja mi je dosadjivala da vidi  :lol: Planiram da menjam i ceo namestaj, ovaj sto ce da leti i orman itd, ali to otom potom, kako bude bilo parica tako cu to menjati. Vazno da se pocelo . I bas sam happy :)

disco2000

Najteze je poceti, cini mi se :)
(jel' imas ti dozvolu za ovu radnu akciju? :lol:)

Dada

Choko, bas je slatko a tek kad dodje novi namjestaj :girl_in_love:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

chokoladica

Kad zavrsis za dva dana, komsije ne stignu ni da te prijave  :lol:

pra-sence

Toooooooooo ,koja razlika covece :clap: :clap: :clap:...Strava je! Jedva cekam da ubacis nov namestaj,onda e neki mozda i da se uda za tebe :lol:

chokoladica

Quote from: pra-sence on June 11, 2010, 10:33:45 PM
Toooooooooo ,koja razlika covece :clap: :clap: :clap:...Strava je! Jedva cekam da ubacis nov namestaj,onda e neki mozda i da se uda za tebe :lol:
Ma nabijem ih sve na onu stvar, kad moram da psujem  :lol:

pra-sence

ne vidim na slikama da li mas one "trake" izmedju zidova i plafona?/ Znas kao kod mene.

chokoladica

Ne, nemam, bilo je komplikovano jer ivice nisu precizne,a trebalo je juce da kazem (zbog susenja ili cega vec) . Nema veze, lepo je uradio stvarno. Narocito sto smo imali problem sa onim jednim delom zida koji se kompletno odlepio kad je poceo da kreci, hahah. Sto je najcrnje, videces, zid ispod onog materijala koji lici na spanski zid je odlican, ravan..meni uopste nije jasno zasto su matorci to radili.

pra-sence

Nije ti jasno :lol: :lol:..dve reci: cale :lol:

chokoladica

Brate ubicu ga... znaš da mi je jedan deo prozora istrulio  :crazy: I ne samo to, nego ...ma dobro, necu ove ljude da smaram , pricacemo sutra  :rofl:

Xe

Kakva promena  :o Odlicno izgleda  :good:
Dimnjak je sjajan, ali sjajan! Svaka cast!
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Lepo ovo izgleda, nego...... a moja soba?  :lol:
Imam i jednu zamerku: ne vide se majstori.  :ljut:    :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

chokoladica

Pa da, vi ste bile pa vam je lakse. Pozo.. imam ja i majstore  :rofl: Taman su za tebe  :lol:

p.s.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Quote from: chokoladica on June 12, 2010, 09:06:57 AM

p.s.

Old enough to know better, but too young to care.