Stize nam i Marko - emge u porodilistu! stigao Marko :)))))

Started by cici, June 14, 2010, 09:49:45 PM

Previous topic - Next topic

cici

Kako da ti ne budu jake kontrakcije, vidi kolika je Maša :love32:

Lani

Jooj nemojte više o jakim kontrakcijama, sva se unervozim.  :nokti2: :rofl:

cici

maggie

I meni su drugi put bile bas jake te kontrakcije, a babica mi  davala brufen pa mi je bilo lakse.
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008

bubi

lani da te utesim,
ovaj put uopste nisam imala bolne kontrakcije(ali me je zato rana ubijala).
emge kako Marta reaguje na brata?

Elanor

mogu i ja da tesim :)
drugi put mi je posle porodjaja sve bilo pesma; ako sam te kontrakcije i imala, ne secam se. nista me bolelo nije (za razliku od prvog puta kad su me kljukali kojecime protiv bolova i govorili da mogu da pijem i da ne prolazi u mleko - a ja zahvalno uzimala jer sam samo tako mogla da funkcionisem).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Marta će danas da dođe da ga vidi :) Preko telefona je pitala kad će bata da dođe kući. Isto je konstatovala kako je bata sada napolju i kako ja više nemam veliki stomak. Rekla sam joj da je to poslednje diskutabilno :)
Jano, prst na ruci mnogo bolje :) sad ću da vidim da li mogu da ga skinem :)

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

linga

Beatrix Kiddo

:lol:
Mene je sestric (a nije mali) pitao da mi nije ostala jos jedna beba u stomaku  :girl_haha:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

bubi

to je i mene Aki pitao kad sam izasla iz bolnice,da li cu za koji mesec da rodim i bebu Unu(da je bila devojcica tako bi bebi dali ime)

emge

Lude ste :lol: Nisam upotrebila baš riječ diskutabilno :)
Sad je bila u posjeti, pita ne gdje je beba :) ja je pitam da li mi je velik stomak, rekla je da nije :clap: oduševljena je bebom, hoće kući da je vodi :) na sreću, danas tek montiraju krevetac, pa je otišla kući da pripremi krevet za bebu :)
Između mene i bebe, beba joj je zanimljivija-rekla bih :)

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....