Main Menu

Haljine i haljinice

Started by Zumbulica, June 15, 2010, 10:37:27 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

To su kopije. Pa u tom smislu razmišljaj - ako ih tretiraš kao lepe pamučne haljine/majice, samo napred  :kiss1:

Pozo, preslatka je haljinica  :girl_in_love: Mani je plava diiiivna  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Ira

Quote from: maripoza on February 12, 2013, 10:59:51 PM
Ijao, sto je ovo slatko:
http://www.etsy.com/listing/113728445/burnt-orange-mini-dress-boho-babydoll?
(sa linka koji je Elanor nasla za one Irine haljine i suknje)
Imaju jos boja, osim ove.

Ira, jesi ti odavde narucivala?
Da li je moguce da je shipping from Thailand to everywhere else 8$ (odnosno 6$ ako narucis jos nesto)?

Jesam i prezadovoljna sam i haljinom  :girl_in_love: i uslugom.
I da tolika je postarina bila i jos ti posalju tracking number i vidis dokle je posiljka stigla .

Ja sam ih jos kontaktirala i trazila ako je ikako moguce da na onu haljinu stave bretele  :-[
i zamislite stavili su  :o  :girl_haha: Odlicni su i moje preporuke  :clap:
Sad samo stavljam u favorite i da izgubim koji kg i da pustim enter na to i porucim.

Plop izvini nisam vidjela tvoje pitanje  :-[
Sreca Elanor je to obavila  :kiss1:

Anak haljina je superiska  :good:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Ira diiiivna  :girl_in_love:
Jel, registracija na Limundu/Kupindu je jednostavna, registruj se i kupi je ako ti se dopada, slatka je.  :)
Pozo  :girl_in_love:

maripoza

Hvala, Ira!

Jedino ne znam kako im je to univerzalna velicina za haljinu. Bojim se da bi meni to onda moglo biti veliko. :girl_sigh:
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Janko 23.7.2002.

maripoza

Napisali su mere (samo jos da sednem da ih konvertujem :lol:), ali mi malo nejasno kako moze da bude od S do L.

Meni su sve boje lepe, prosto ne znam za koju bih se odlucila. :)

AnaK

Pa valjda računaju da je zvonasta. Realno, samo obim grudi je presudan  :crycry:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Moram onda naci nekog da me premeri. :lol: 

Lani

Eh, što nisam bliže da ti uzmem meru. :zlocka:  :lol:

maripoza

Vid' ovu gotovanku, nece na nevidjeno. :rofl:

cici

A duzina, garantujem da je tolika da mogu ja da stanem u nju pa da imamo dugacku haljinu :rofl:

martina

jao, sad ste me zeznule s ovim tajlandjanima...znala sam da ne trebam da dodjen=m na ovu temu, danima je ignorisem
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Ira

Quote from: maripoza on February 13, 2013, 09:08:33 AM
Napisali su mere (samo jos da sednem da ih konvertujem :lol:), ali mi malo nejasno kako moze da bude od S do L.

Meni su sve boje lepe, prosto ne znam za koju bih se odlucila. :)
I meni je bilo cudno, pa sam ih kontaktirala i pitala i rekose da ce da mi odgovara, ...ja sam se recimo za onu zelenu haljinu brinula da ce da mi bude kratka (ja sam 180cm visoka ) ali mi je taman duzina, haljina je siroka i u obimu grudi mi je super...
Quote from: AnaK on February 13, 2013, 09:14:31 AM
Pa valjda računaju da je zvonasta. Realno, samo obim grudi je presudan  :crycry:
Ja sam tu pozamasna, ali na haljini koju sam ja kupila na ledjima ima dio koji se razvlaci kao i na ovoj gore, tako da i to bude po potrebi i jelte velicini bubis  :girl_haha:

Mada sad nesto razmisljam, mara je meni samo za extra small sizes, ali imas mjere izmjeris se i udri  :compgirl:

Erma Bombeck