Main Menu

Haljine i haljinice

Started by Zumbulica, June 15, 2010, 10:37:27 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Quote from: Ira on February 14, 2013, 01:11:49 AM
I meni je bilo cudno, pa sam ih kontaktirala i pitala i rekose da ce da mi odgovara, ...ja sam se recimo za onu zelenu haljinu brinula da ce da mi bude kratka (ja sam 180cm visoka ) ali mi je taman duzina, haljina je siroka i u obimu grudi mi je super...Ja sam tu pozamasna, ali na haljini koju sam ja kupila na ledjima ima dio koji se razvlaci kao i na ovoj gore, tako da i to bude po potrebi i jelte velicini bubis  :girl_haha:
Pa to... ja mislim da te univerzalne velicine ne mogu da ne budu dobre visokim devojkama, ali da nekom ko nosi S/XS moze lako da bude ko dzak i da ne stoji lepo.  :think:
Old enough to know better, but too young to care.

Nanny Ogg

Quote from: maripoza on February 14, 2013, 10:02:10 AM
Pa to... ja mislim da te univerzalne velicine ne mogu da ne budu dobre visokim devojkama, ali da nekom ko nosi S/XS moze lako da bude ko dzak i da ne stoji lepo.  :think:

ja sam sa univerzalnim velicinama imala srece samo kad su u pitanju majice/bluze.
haljine su mi redovno bile kao dzakovi, ne toliko zbog obima bubis  :girl_haha: nego upravo zbog visine, budu mi predugacke.

Ajte zene, ne dram'te

martina

ja sam 172, sta mislite?

ako su tajlandske, mogu samo da budu male, znate tolisni su oni, mi smo za njih dzinovi s dinare
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

bubi

ja kao reprezentativni uzorak Tajladjanke  :lol:
mislim martina da ce ti biti ok haljina :ok:

cici

Racunam Bubi se razume, odlicno je i onu kremu potrefila :rofl:
:kiss1:

maripoza

Quote from: Nanny Ogg on February 14, 2013, 03:26:12 PM
ja sam sa univerzalnim velicinama imala srece samo kad su u pitanju majice/bluze.
haljine su mi redovno bile kao dzakovi, ne toliko zbog obima bubis  :girl_haha: nego upravo zbog visine, budu mi predugacke.
Da, zbog visine i brinem.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Jao, videla sam, kacila negde, svojevremeno :think: Ima svasta nesto... Ili je bio slican sajt, za torbe...

AnaK

Ja se ne sećam  :-[ Sad malo prelistah fotke, ne mogu da smislim dovoljno svečanu priliku za koju bi me ovo spasilo  :think:
Janko 23.7.2002.

Margarita

AnaK, super :good:
upravo sam prosledila drugarici koja krece u potragu za vencanicom :)

maripoza

Quote from: AnaK on February 14, 2013, 10:36:15 PM
Ja se ne sećam  :-[ Sad malo prelistah fotke, ne mogu da smislim dovoljno svečanu priliku za koju bi me ovo spasilo  :think:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

disco2000

Stavila sam na FB, ali davno, mozda prosle godine, znam da sam obrisala.. ali mislim da su neke skupe torbe bile u pitanju, fascinirala me je ideja... rent-a-bag :lol:

Elanor

Quote from: AnaK on February 14, 2013, 10:36:15 PM
matura...
black tie vecera u organizaciji maxickine svekrve :D

i mislim da tu staje moja masta
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

tijana87

Prelep model, pogotovo za oble figure

AnaK

Janko 23.7.2002.