Main Menu

Haljine i haljinice

Started by Zumbulica, June 15, 2010, 10:37:27 AM

Previous topic - Next topic

cici

Stvarno vrhunski bezobrazluk od cene :o

Lani

Ma da, imaju oni radnju u Zemunu, ja se upecala ušla kad je bilo u izlogu istaknuto kao sniženje do 50%.
Sve za šta sam se uhvatila bilo je od 5-6 hiljada pa naviše, sa sve sniženjem uračunatim.  :hm: Ne znam šta je s njima, ja sam ranije kupovala stvari tamo, sećam se da su bile normalne cene.

cici

Meni stvarno nije jasno pri tom i nisu neki materijali skupi.

Lani

Ne. Što bi rekla moja kuma, ništa što neka iole vešta krojačica ne bi umela da ti sašije.

AnaK

Baš... Haljina je neki žoržet, bez postave, prilično providna. Ali je model i boje  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Sada tih materijala ima da se kupi da ti pamet stane od dezena i boja.Ne znam koliko je sivenje haljine ali ovo je previse.

AnaK

Jeste, stvarno. Moram da isprobam, slikam krišom :lol: i potražim materijal  :turpija:
Janko 23.7.2002.

martina

lijepa je, samo meni bi, mislim, bolje stajalo nesto ovako
http://www.balasevicfashion.com/haljine-c-1/bala-evi-haljina-asija-p-534

jel to balasevis balasevic?
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

gasha

preskupa je bas
ali boje jesu lepe

i ja sam se jesenes izsokirala kada sam videla cene
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

gasha

Quote from: AnaK on March 05, 2013, 08:06:38 PM
Jeste, stvarno. Moram da isprobam, slikam krišom :lol: i potražim materijal  :turpija:
ne moras krisom, sve lepo natenane u kabini
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

martina

a cijena... prava sitnica, ne bi je se ni kod mene postidili

al vis da ja imam jeftiniji ukus
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Quote from: martina on March 05, 2013, 08:56:09 PM
jel to balasevis balasevic?

Ako misliš ima li veze sa Đ. Balaševićem, nema.

cici

Pa i za ovu drugu je mnogo.

martina

http://www.balasevicfashion.com/suknje-c-7/bala-evi-suknja-kaja-p-539

ju, sto je lijepa...

da lani mislila sam na te balasevice...

pa jeste, cijene su za kod vas grozne... za ovdje su... pa za ovu suknju bih ja dala ovoliko, a mislim da bi bila vise u prodavnici, da je ima... al naravno svi kupujemo na 30% off
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Unabebili

AnaK, sto da slikas tamo, kad imas ovde sliku, samo je prebaci na desk top i podji do krojacice sa istim  ;)

A veoma slican materijal ovome sam videla u "Italtesu" na cosku Golsfortijeve, ona velika radnja sto prodaje materijale na kilo....i jos  obilje onih koji bi se tebi dopali , sve tvoje boje. ;)

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/