Main Menu

Haljine i haljinice

Started by Zumbulica, June 15, 2010, 10:37:27 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Meni su za plažu pravo otkrovenje prošle godine bili oni playsuits (ne znam na srpskom ni kako se to zove).
Em na moju jabuka građu  ;D super stoji, jer imam tanke ručice i nožice (a lepo zamaskira stomak) em je praktično.
I ove godine ću da kupim par komada, skoro celo letovanje sam provela u tome.
Na ovo mislim...
http://www.newlook.com/shop/womens/playsuits-and-jumpsuits/desert-trek-bandeau-playsuit_250938789

AnaK

Čekam izveštaj gde ima  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

senka

meni se sviđa ona ML haljinčica
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Quote from: AnaK on May 10, 2013, 10:03:43 PM
Čekam izveštaj gde ima  :girl_haha: :kiss1:

Ja sam svoju jednu kupila u New Looku (ali mislim da su tu prodavnicu zatvorili nedavno) a drugu u Teranovi.

edit: I toga uvek ima u Zari, i tamo sam viđala prošlog leta.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

I ovo sto je MissL postavila , kad vidim da kosta 9 $ a kod nas bar 2-3 puta vise  :hm:

Nanny Ogg

Jao, ja te playsuits-ove ( :girl_haha:) merkam otkad i sve se nekako snebivam da probam, sve mislim da je to jedna od onih stvari koje dobro stoje samo manekenkama  :crazy:

A kazes, maskira stomak, a?  :think:

Ajte zene, ne dram'te

Deda

A ti kazes da ga imas ?  :lol:

anelore

Jaoj ja bih u ovome izgledala kao od Vide da sam pozajmila pa rastegla  :lol: A ideja kao ideja mi se dopada.

Lani

Quote from: Nanny Ogg on May 10, 2013, 11:11:32 PM
Jao, ja te playsuits-ove ( :girl_haha:) merkam otkad i sve se nekako snebivam da probam, sve mislim da je to jedna od onih stvari koje dobro stoje samo manekenkama  :crazy:

A kazes, maskira stomak, a?  :think:

Mhm da, manekenkama kao što sam ja.  :rofl: :diva:
Probaj u prodavnici pa ćeš videti, nisam ni ja prvi kupila bez probanja.  ;D

Nanny Ogg

Quote from: Deda on May 10, 2013, 11:16:55 PM
A ti kazes da ga imas ?  :lol:

Ja b'rekla, al ne smem, jos pamtim kako je cici prosla poslednji put kad je spomenula stomak  :nokti2:  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

Nanny Ogg

Quote from: Lani on May 10, 2013, 11:27:57 PM
Mhm da, manekenkama kao što sam ja.  :rofl: :diva:
Probaj u prodavnici pa ćeš videti, nisam ni ja prvi kupila bez probanja.  ;D

Vidis, dobro me podseti (mada je ovo mozda vise za trice  :girl_haha:): a jel vi bas uvek probate garderobu pre nego je kupite?
Ja bas i ne  :think: Kad me mrzi da probam ili nemam vremena, odoka ocenjujem dal bi to meni stajalo ili ne, i tako odlucujem dal cu da kupim. Retko se zeznem.
Mada, sad kad razmislim, mozda je to odgovor na pitanje zasto su mi sve 'aljine slicnog kroja  :think: :lol:

Ajte zene, ne dram'te

Deda

Ja probam jer se cesto precenim da mogu da stanem u 38  :crazy:

Lani

Ja kad kupujem nešto slično nečemu što već imam (al ga objasnih  :lol:) i nešto što se ne zakopčava i sl. onda ne probam. A pantalone, košulje, sve što se zakopčava plus ovako neke stvarčice koje prvi put hoću da kupim (kao playsuit npr) to probam.

cici

Quote from: Nanny Ogg on May 10, 2013, 11:39:14 PM
Ja b'rekla, al ne smem, jos pamtim kako je cici prosla poslednji put kad je spomenula stomak  :nokti2:  :lol:

:rofl: :rofl: :rofl: