Main Menu

Haljine i haljinice

Started by Zumbulica, June 15, 2010, 10:37:27 AM

Previous topic - Next topic

senka

na ovom poslednjem viđanju, cici je zaboravila stomak kod kuće

ja probam samo farmerke, jer sam u glavi daleko mršavija nego što se ispostavi  :D
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

AnaK

:blink: :nesvest:

Bez probe kupujem samo gaće i čarape. Dobro, i gumice za kosu.
Janko 23.7.2002.

senka

probam i naočare za sunce, bez namere da ih kupim
i obavezno mirišem omekšivače
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Elanor

Quote from: AnaK on May 11, 2013, 12:32:07 AM

ovako nekako. naravno da ne probam kad kupujem online, ali tada vratim oko trecine stvari.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

anelore

Ovako.
Jaoj sto mi je sinoc bio smesan MM, precenio je sebe, tvrdio da bi mu neke bermude bile velike, a one dva broja manje. Mnogo sam bila srecna  :diva: a svako ko zna kako izgleda MM ce me razumeti.

Margarita

isto
i ponekad neku bodi majicu, ali tad mi obicno bude velika :rofl:

kalimero

Quote from: MissL on May 10, 2013, 01:25:58 PM
Naleteh na ove haljinice za plazu, super fora, bas mi se dopalo :good:
http://www.aliexpress.com/item/2012-New-Arrival-6-Colors-Sexy-Beach-Dress-Crisscross-Front-Slip-on-Style-with-Open-back/580547496.html

ovo mi je bas bas  :good: a moglo bi i lako da se sasije .... (da dam mami zadatak, npr  :rofl:)
Quote from: Lani on May 10, 2013, 09:45:37 PM
Meni su za plažu pravo otkrovenje prošle godine bili oni playsuits (ne znam na srpskom ni kako se to zove).
Em na moju jabuka građu  ;D super stoji, jer imam tanke ručice i nožice (a lepo zamaskira stomak) em je praktično.
I ove godine ću da kupim par komada, skoro celo letovanje sam provela u tome.
Na ovo mislim...
http://www.newlook.com/shop/womens/playsuits-and-jumpsuits/desert-trek-bandeau-playsuit_250938789
ovo cak ne mogu ni da zamislim kako bi mi stajalo, ali ako natrcim probacu .....
Quote from: Deda on May 10, 2013, 11:46:15 PM
Ja probam jer se cesto precenim da mogu da stanem u 38  :crazy:
:rofl:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

AnaK

Janko bi me baš voleo  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

vrana

ja bez probanja kupujem sve gornje delove: majce, kosulje, dzemperice, i to je obicno broj s ili, redje m
a donje deloe moram da probam, farmerke zatim dodatno skracujem, trenerke retko kada mogu da nadjem da odgovaraju mojim merama  :crazy:, suknje su mi nesto lakse, ali nikad ne bih mogla bez probanja da ih kupujem u svakom slucaju

ovo sto lani ima ne verujem da bi mi stajalo, mada i ja imam tanke ruke, a i noge od kolena na dole su mi ok, ali nesto ne mogu da zamislim da bi mi onaj kroj maskirao stomak  pre mi deluje da bi ga istakao  :think:

definitivno, nista bez probanja
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

Ovo je najverovatnije moja haljina za bal u junu  :girl_in_love:

Samo ako je duzina u redu :crazy:

martina

sta sam se ja nabacala dok ne naucih da probam

posto sam dugo bila takva da mi je sve stajalo, samo ako je moj broj, totalno mi je bilo normalno da samo vidim, svidi mi se i uzmem

onda sam pocela da deboljam malo-po-malo... i sad mi je najgore sto mi se svidjaju stvari koje mi uopste ne stoje ( siroke duge suknje), ali ja ih i dalje kupujem ( i nosim)
i inace siroko me ubi, nikako da prihvatim da debelim ljudima siroko ne stoji, nego ukrojeno, ali da ne zateze

farmerke ne moram da probam, to najlakse kupim online, jer kupujem samo odredjene marke i znam broj. sad sam zapikala jedne, zlo mi je od same sebe, imam toliko farmerki da cu ih u nasljedstvo djeci ostavljati
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

emge

Senka, ove haljinice za djevojčice, kako si kupovala kad je radnja u Rumi? Jel imaju nešto u Bg?