Main Menu

Haljine i haljinice

Started by Zumbulica, June 15, 2010, 10:37:27 AM

Previous topic - Next topic

cici

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

ja obozavam te kosulja/haljine, jednu sam uzela kod Une pre nego sam otputovala u maslinasto zelenoj boji, obozavam je  :girl_in_love:

Lani

I ja isto, imam jednu iz Legenda koja zaista i izgleda samo kao produžena karirana košulja. Kao da sam ukrala starijoj tj. mnogo višoj sestri :girl_haha:

AnaK

Ma divan je to model  :girl_in_love: Ovde mi se i materijal sviđa, na rukavima se vidi da je teksas, sjajna. Ako vidite neku lepu po prodvanicama, jednobojnu, javite  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: Lani on March 08, 2016, 10:28:08 PM
I ja isto, imam jednu iz Legenda koja zaista i izgleda samo kao produžena karirana košulja. Kao da sam ukrala starijoj tj. mnogo višoj sestri :girl_haha:
onda imamo istu  :girl_haha: ja imam tu iz Legenda u crveno sivo teget kombinaciji i divna je topla  :girl_in_love:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Quote from: Glitter on March 08, 2016, 10:49:19 PM
onda imamo istu  :girl_haha: ja imam tu iz Legenda u crveno sivo teget kombinaciji i divna je topla  :girl_in_love:

Verovatno je to ta, moja je svetlo plava/roza kombinacija. A i teksas haljina mi je kao produžena košulja.
Ova Sindina je fenomenalna, posebno sa ovim čizmama, ne mogu da provalim da li je denim ili lan, nije baš jasna slika.

Glitter

meni deluje kao teksas :think: i mnogo je dobra

AnaK

I ja mislim da je teksas, zbog izgleda podvrnutih rukava.
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja sam pre dve godine u legendu probala pantalone od teksasa, koje su imale ovaj izgled, ali su bile premazane necim pa su sijale, numem da objasnim jbga lol

Lani

Jao znam tačno na šta misliš, meni se to ne dopada, taj kao usijani teksas.

MissL

Sve zajedno je divno :girl_in_love:
Prosle godine bese u Time Out-u ovakvih :think:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

moma

Imam jednu teget, 1.maj Pirot :D savrsena

AnaK

Mnogo mi se dopada ova haljina, sad pokušavam da je nađem negde gde se bolje vidi iz sih uglova :lol:

Janko 23.7.2002.