Main Menu

Rucak od "nista"

Started by Unabebili, June 16, 2010, 09:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Mi smo vampiri po prirodi, MM jede i u tri ujutru. (ja ne, ali dzaba, on izgleda kao puska, a ja kao top  :crycry: )
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maxic

Quote from: Xe on June 17, 2010, 12:52:37 AM
Mi smo vampiri po prirodi, MM jede i u tri ujutru. (ja ne, ali dzaba, on izgleda kao puska, a ja kao top  :crycry: )

Isto
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Deda

Ma zna cici, kad nema sta da se jede, noc je, mora dase ima drugo posluzenje  :D
Blizu mi prodavnica i mnogo razmisljam unapred, retko kad nema bas nista..ako se desi...pomfrit je tu i salama. A tema je odlicna
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Zumbulica

Super je tema.
Ja kao Nanny, uvek imam spagete, makarone, tomatino i po koju konzervu tunjevine.
Napravim jednostavan preliv od tunjevine - na malo ulja stavim cen belog luka, nalijem tomatino i ubacim tunjevinu. Gotovo za 10 min.  Ako ima dodam rendani sir ili pavlaku. Jelena obozava, MM jede, a Ema i ja onako.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Margarita

mm sinoc izmuljao feta sir i tomatino, i u to smo umakali tortilja cips
skoro uvek imam pirinac/testeninu, ili neki krompir
una, super ideja, i realizacija :good:

Ivy

Quote from: Zumbulica on June 17, 2010, 09:03:56 AM
Super je tema.
Ja kao Nanny, uvek imam spagete, makarone, tomatino i po koju konzervu tunjevine.
Napravim jednostavan preliv od tunjevine - na malo ulja stavim cen belog luka, nalijem tomatino i ubacim tunjevinu. Gotovo za 10 min.  Ako ima dodam rendani sir ili pavlaku. Jelena obozava, MM jede, a Ema i ja onako.

ovako i ja:) mada kod nas se rijetko prazni frizider, redovno se dopunjava, ovi moji su gurmani  :P ali i u kriznim situacijama se snalazim  :rofl:

obicno smandrljam nesto sa pastom...tunjevinu i tomatino bas vole...ili ako ima sira, zdenke, pavlake ili bilo sta sirasto & kremasto  :rofl: onda napravim bijeli sos u koji dodam malo sunke, salamice...ili slaninice...ako ima sampinjona ima...ako ne bez....bude super i kad se ohladi...

onda topli sendvici, razni  :rofl: ubacim sve sto ima u frizideru i u pica gril... super  :innocent:

mini pice na hlebu  :-[ ako me mrzi da mijesim :rofl: ali ne ispada lose, naprotiv  :innocent:

krompir sjecen na pola pa u rernu...sa kajmakom ili dobrim sirom :good:

onaj vec pominjani buckuris sa rizom....uvjek imam kesicu smrznutom povrca, obicno uzmem za djuvec...i to dinstam sa lukom, zacini i malo pirinca, jedna mala casa...milina  :innocent:

omleti...razni  :rofl: sa sirom...sa sunkom...sta god  :rofl:

sve zavisi sta ima, sta nema...snalazim se  :rofl:

TINK

Ju daleko bilo da kuvam nocOM  :crazy:. Zna se kad se kuva, jede i tako to  :D

Mi i ne veceramo kasno, obicno oko 18h, najkasnije 19H vikendom. Kome se jede posle toga, moze povrce, voce, sta ima  :lol: ili da razvali po slatkisima (to MM  :D). Ovde je sve tako organizovano, da se non stop visi u radnjama  :hm:, tako da zaista nikad ne bude da nema nicega, ja kad kazem da nam je sve u kuci prazno, to znaci da bih mogla jos najmanje 4-5 dana da spremam po 3 obroka  :wall:. Nervira me to kupovanje hrane, gomiljanje... ali ovde tako to funkcionise. Retko bacamo hranu, ali gomilamo  :shout:

Na brzinu im spremim obicno makarone sa feta sirom. Ili sa slatkom pavlakom i parmezanom (koga imam uvek u zamrzivacu). Teglice sa paradaiz sosom vecinom imam, tako da su i one u kombinaciji sa makaronama  :lol:. To sve naravno vazi za spremanje na brzaka deci, ako bas ogladne posle ili izmedju obroka. Za MM nema nista, kao ni za mene.... mozemo samo da se glodjemo  :lol:. Samo nam jos fali da kuvamo i jedemo nocOM  :fool: :shout:

Xe

Quote from: Ivy on June 17, 2010, 06:47:35 PM
ovako i ja:) mada kod nas se rijetko prazni frizider, redovno se dopunjava, ovi moji su gurmani  :P ali i u kriznim situacijama se snalazim  :rofl:

obicno smandrljam nesto sa pastom...tunjevinu i tomatino bas vole...ili ako ima sira, zdenke, pavlake ili bilo sta sirasto & kremasto  :rofl: onda napravim bijeli sos u koji dodam malo sunke, salamice...ili slaninice...ako ima sampinjona ima...ako ne bez....bude super i kad se ohladi...

onda topli sendvici, razni  :rofl: ubacim sve sto ima u frizideru i u pica gril... super  :innocent:

mini pice na hlebu  :-[ ako me mrzi da mijesim :rofl: ali ne ispada lose, naprotiv  :innocent:

krompir sjecen na pola pa u rernu...sa kajmakom ili dobrim sirom :good:

onaj vec pominjani buckuris sa rizom....uvjek imam kesicu smrznutom povrca, obicno uzmem za djuvec...i to dinstam sa lukom, zacini i malo pirinca, jedna mala casa...milina  :innocent:

omleti...razni  :rofl: sa sirom...sa sunkom...sta god  :rofl:

sve zavisi sta ima, sta nema...snalazim se  :rofl:
Ivy, ja bih volela da ogladnim kad se zateknem kod tebe  :balavi:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Unabebili

svasta moze da se umulja od "niceg"

i da...ja ne znam kako vi, al kad se mm pojavi posle 12 sati smene u 19 i 30 h na vratima, ja prosto nemam srca da mu ne dam da jede  :rofl:

a ne mrzi me ni nocom da mesim...jos pamtim jednu noc s pocetka zajednickog zivljenja kad nam se u pola 1 ujutro prijela lisnata pogaca...oko 03h je bila i gotova  :lol:
nemam sad bas toliko entuzijazma, ali ja volem da je'm nocom  :-[
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Nisam ja ni pričala o tm nego o mm, moj ne radi noću :lol:

TINK

Ma drugo je kad radi kasno i dodje kuci u bilo koje doba, normalno da ce dobiti veceru ili sta vec  :lol:. Ali drugo mi je kad dobije dorucak, spremim rucak, pojede i veceru  :crazy:.... e jos samo i ponocni obrok da mu spremim  :lol:. Uvek ima nesto u frizideru, da se napravi sendvic ili tost, uvek ima salate uz to jos tunjevina i neki salat sos i kud ce vise  :lol:. Sad bez zezanja, mi ne jedemo uvece kasno, tako da mi je van pameti da i pomislim na kuvanje u to doba, pored svih redovnih obroka. E sad drugo je kad neko nije celi dan kuci, normalno u koje god doba dodje da ce dobiti topao obrok :)

TINK

Quote from: cici on June 17, 2010, 10:25:31 PM
Nisam ja ni pričala o tm nego o mm, moj ne radi noću :lol:

Daaaaa, posteni coveCi  :lol:, ne rade nocOM  :lol: :lol: :lol:

Unabebili

idem sad da ga teram da da otkaz  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Ivy

Quote from: Xe on June 17, 2010, 10:13:52 PM
Ivy, ja bih volela da ogladnim kad se zateknem kod tebe  :balavi:
:bighug:

Ivy

Quote from: TINK on June 17, 2010, 10:32:29 PM
Daaaaa, posteni coveCi  :lol:, ne rade nocOM  :lol: :lol: :lol:

ma kako ne rade?  :turpija:  ili se to ne racuna?  :rofl: