Main Menu

Nepravilan iskorak

Started by slatka, June 18, 2010, 12:05:21 AM

Previous topic - Next topic

slatka

Laza pravi iskorak desnom nogom mnogo,mnogo cesce nego levom i nekako tom levom nogom prvo stane na prste,pa tek onda normalno(inace puzi kako treba i koristi obe strane ok)..Bili smo na kontroli u Sokobanjskoj i pokazali su mi vezbicu ono prebacivanje tezine na desnu,pa iskorak levom,oslonac na desnom kolenu, pa ljuljanje na toj nozi....ali on se bas buni kad to pokusavam da mu radim ili ja to ne radim dobro...a idemo jednom mesecno kod fizioterapeuta (rekose ne treba cesce)
Da nemate slucajno neku knjizicu sa slicicama da prostudiram to pa pokusam ponovo?
Thanks  :bighug:

janavi

samo vežbaj kako su ti pokazali, nek se buni
buni se jer mu je ono drugo lakše :)

smisli okolne aktivnosti tako da to vežbanje njemu izgleda kao igra :)

:kiss1:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

slatka

Probacu  ;)...koliko sam shvatila fizijatra to nije nista strasno,ali mora da podjednako koristi obe noge u iskoraku,a on zapeo za desnu...hodamo uz stepenice i onda podize obe,kad hoce da se popne na krevet podize obe...ne znam da li mu to neki fazon ili sta,ali moramo da vezbamo...hvaalaa

pra-sence

To smo i mi morali da radimo..pravo da ti kazem,i ja nisam uspevala da vezbam sa njim ali cim je spustio stopala(posto je ,dok nije prohodao,hodao na prstima) i cim je postao sigurniji poceo je lepo sam da pravi iskorak(podjednako sa obe noge).

disco2000

Moze i da se penje uz stepenice, bocno, ali da bude okrenut tako da mora da krene levom.

slatka

E super,uz stepenice hoce,to mu je novo i zanimljivo pa cemo tako... :kiss1: