Main Menu

PMS i kako se borite sa njim

Started by dmi, June 18, 2010, 11:30:15 PM

Previous topic - Next topic

anelore

To Natural Wealth je u kapsulama, a u nekim prodavnicama zdrave hrane ima da se kupi i hladno cedjeno ulje, ja davala deci da piju po pola kasicice dnevno kao preventivu za ekcem. Nije puno pomoglo, ali nije ni odmoglo, za taj ekcem.

cici

Za pms valjda mora da se pije redovno dva tri meseca da bi bilo efekta.

Zumbulica

Quote from: cici on August 23, 2012, 11:08:09 AM
Za pms valjda mora da se pije redovno dva tri meseca da bi bilo efekta.
Ali ja hooocu odmaaah  :crycry:
Bubi, jeste u kapsulama, a nisam znala za ovo sto Anelore pominje.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Rekoh valjda :rofl: ne znam, ne pijem, uzivam u pms-u :lol:

bubi

cici

hanna

...a ja sam uredno dobila na pola meseca i trajala 7 dana  :crazy: na kraju meseca tj u vreme kad je trebala da dodje , pojavila se samo mrlja dan -dva ..znaci kompletno ludilo vec mesecima posle obavljenog abortusa .Sledeci mesec cu lekaru ,da vidim na cemu sam .PMS mi nesto preterano ne smeta ,uglavnom cutim tj. nastojim da se sto manje oglasavam ,  :rofl: ali zato jedem kao medjed  :crycry:

senka

kupih magnezijum u kesicama, fenomenalna stvar  :good:
bila kod gin. zakazala mi hormonski status i UZ, pa da vidimo...
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Senka  :kiss1: Utiske i savete, detaljno ovde  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Ne sećam se da li sam pisala, pre nekog vremena mi je jedna drugarica rekla da joj je, davno, njen ginekolog savetovao da uoči PMS-a jede malo masniju hranu, i da je ona efektima prezadovoljna. Ja inače nemam neke baš izražene simptome, ali me je poslednji ciklus zatekao potpuno nespremnu, a PMS mi se očigledno poklopio sa novogodišnjim pečenjem i sarmom. :pljucka:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Samo da se zapljunem da su mi poceli valunzi (za koje sam ja bahato tvrdila da je cista izmosljotina i zenska razmazenost  :lol: ).

Vise i ne znam kad mi je pms, jer sam posledji ciklus dobila na 2 nedelje, a kad ce sledeci - pojma nemam.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

bubi

Una to tebe hvata putna groznica a ne valunzi. ;)

Unabebili

Malo je mnogo da me putna groznica drzi 3 poslednje nedelje  :lol:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

NenaS

Quote from: Unabebili on January 15, 2013, 12:47:04 PM
Samo da se zapljunem da su mi poceli valunzi (za koje sam ja bahato tvrdila da je cista izmosljotina i zenska razmazenost  :lol: ).

Vise i ne znam kad mi je pms, jer sam posledji ciklus dobila na 2 nedelje, a kad ce sledeci - pojma nemam.

E pa, dobrodošla u klub! :girl_sigh:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Unabebili

:'(
bas me briga za menopauzu, samo zelim da mi prestane ovo znojenje  :shout:
i to ide iskljucivo ispod pazuha, 3-4 puta tokom prepodneva i na srecu, nema nikakav miris
samo osetim kao da me neko pljusnuo vodom  :girl_haha:

sklona sam i ovo gojenje pripisati hormonima  :lol: