Main Menu

Ragade

Started by emge, June 21, 2010, 01:31:02 PM

Previous topic - Next topic

Beatrix Kiddo

Quote from: emge on June 22, 2010, 06:51:17 AM

Bea, nastojim da uhvati pravilno. Kad bi miusisao bradavicu, mislim da bih tek onda zakukala od bola. I ovako me strah koliko će da zaboli :nokti:

Sjecam se kako sam Urosa, jadnicka, zezala - nisam mu davala da pocne da sisa dok dobro ne otvori usta  :girl_haha:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

stacka

Quote from: Beatrix Kiddo on June 22, 2010, 11:07:59 AM
Sjecam se kako sam Urosa, jadnicka, zezala - nisam mu davala da pocne da sisa dok dobro ne otvori usta  :girl_haha:

Ja sam to sad sa Masom radila kad je krenula samo bradavicu da vuce. Nadmudrivale smo se ali zato sad siki super.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

romi

Quote from: Marty Maraskino on June 21, 2010, 01:57:57 PM
Ako imas od koga pozajmi Bioptron lampu.

meni je samo ovo pomoglo.

jel

ja sam sa vukijem imala uzasne ragade
koje su mi uslovile mastitis, jer mu nisam davala da sisa dok ne zaraste  :(

spasle su me vestacke bradavice!
My name is Luton, Robin Luton :lol:

emge

Kombinujem sve, nekako najviše nade polažem u Bioptron. Čini mi se da se ragade smanjuju :pu-pu:
Imam pidžamu za dojenje sa otvorima, pa spavam sa bradavicama na izvolte. Mm kaže da se osjeća ko da je u Almodovarovom filmu :rofl:

Sad odoh da namažem neku Fitomama kremu - to mi je donijela patronažma.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

Quote from: emge on June 23, 2010, 03:10:03 PM
Kombinujem sve, nekako najviše nade polažem u Bioptron. Čini mi se da se ragade smanjuju :pu-pu:
Imam pidžamu za dojenje sa otvorima, pa spavam sa bradavicama na izvolte. Mm kaže da se osjeća ko da je u Almodovarovom filmu :rofl:

Sad odoh da namažem neku Fitomama kremu - to mi je donijela patronažma.
:lol: :lol: :lol:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Lani

Šta je sad ta Fitomama? Ne mogu više da pohvatam.  :girl_cray:

emge

Lani, nadam se da ti neće ni trebati.
Opet neka krema protiv ragada, piše mazati od sedmog mjeseca trudniće. Patronažne imaju uzorke toga. S' tim što fitomamu treba isprati prije dojenje.
Koleginica mi je juče pomenula i Mamavit kremu za ragade. Nemam pojma, izgleda da svašta postoji ( a, na Zvezdari reklamiraju neku Happy mama kolekciju ).

Lani

Ja imam multimam pa ću da krenem da se mackam još malo.  :)

prevodilica

Mene je bioptron lampa spasila, od lanolina nije mogao dobro da hvata bradavice koje su bile uzasno uvucene.
Mi sad imamo drugi problem- zubi rastu sve u paru, on bi sve da zvace i ujeda, par puta me tako iznenadio da sad imam dve ranice od ugriza.

anelore

Happy Mamma je domaca kolekcija, zena koja je osmislila (mr farmacije) je meni pravila neku kremu protiv ekcema za Savu na bazi pcelinjeg voska, ulja nocurka i jos necega, ne secam se vise. Uglavnom, sve je na bilo na prirodnoj bazi, i deluje OK - vidjala sam u Liliju, cene nisu bas male.
Interpreter - zubi. :crycry: Vida jos nema ni jedan (Savi su krenuli sa 10 meseci) ali zato siki kao da ima 3 meseca - non-stop.
Emge, kako ti je sad?

emge

Ragade su mi malo bolje, čak su bile i bolje, sad malo gore... sve zavisi koliko često sisa.
Ali u svakom slučaju ne vidim više sve zvjezdice na početku podoja :clap:

Lani

disco2000

Super :clap: ... Gde ti stanes, ja cu da produzim :crycry: