Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

ivani je sve smijesno
narocito kad doji

stacka

Ivana  :love32:

Lani, super je ovo. Aleksa je kad se gleda posebno visina i posebno tezina na gornjoj, gornjoj granici ali u kombinaciji ta dva nesto vise od proseka. Masa je zato zgolja u kombinaciji. I da ne bih :girl_cray: ja cu da kazem mamina manekenka :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Imam i ja manekenke i to dve. :friends:
5.5 kilica, a ova veća 10 više.

Gost51

ja ne smijem da kazem koliko velika ima
a mala pojma nemam

disco2000

Sa 5 meseci Petra ima 7600g, sto znaci da je duplirala porodjajnu tezinu i 64 cm, obim glave je 43cm. :)

aleks

veliki drugari  Petra i Marko :love32:  :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Danas se merili, imamo 5.700g. :love32: Sutra u DZ na redovnu kontrolu.  :)

Da vas pitam... ima li neko pravilo do kad mora da se vrati porođajna težina kod bebe? Drugarica mi se porodila pre 18 dana i mali još nije vratio porođajnu težinu.  :( Ja je sve bodrim ali ona ima i neki bzvz negativan stav prema dojenju što onda dodatno otežava situaciju. Čas ga doji, čas dohranjuje, čini mi se da tu nikakvog reda nema. Una je par dana po izlasku iz porodilišta već bila na porođajnoj težini, mada nije mnogo ni izgubila u porodilištu, 150g.

emge

Marko je nadoknadio porodjajnu težinu sa 20 dana.Trebalo bi za dvije nedelje da nadoknade porodjajnu težinu, ali i tri nedelje je OK. Posle je za dvije nedelje nabacio 600gr, pa smo na kontoli sa 5 nedelja prošli dobro :)
A, sad je priličan bucko, iako samo ručka moje mlijeko.

bubi

bravo za Unu  :clap:
a ovo za porodjajnu tezinu stvarno ne znam. :ces:
ja kao da nemam bebu (sve zaboravljam) :(

Lani

Joj bubi, ne znam ni ja, pa pitam vas.  :kiss1:
Hvala emge.  :kiss1:

emge

Koliko beba ima sad, a sa koliko je rodjena?

Marko je sa 17 dana imao 3700, a rodjen je sa 3900. Pisala sam na ovoj temi i brinula. Posle je odjednom počeo da dobija fino. Jedino sam bila promijenila da radim kompresije kod dojenja.

Lani

Rođen je sa 4.500 a sad ima 4.290. Još 200g mu fali, nije ni malo...

emge

Toliko je i Marku falilo, taman u to vrijeme. Ja mislim da su to jednostavno krupne bebe i da je to zato :) Nije lako postići hranu za toliku bebu.
Bitno je da piški i kaki, tako zna da i jede. Doći će to na svoje.
Evo Marko je sa 5 mjeseci premašio svoju duplu težinu.

linga

Krupnije bebe sporije dodaju tezinu,jos ako je tako konfuzna oko dohrane,dojenja.jedini reper za sad je koliko piski.