Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

:clap:  :clap:
bravo za bebice i hodalice :love32:

Gost51

nasmijala se
ali ono pravo
glasno
3 puta za redom
drzala sam je dok sam skidala sociva pred ogledalom

stacka

:love32: srecica :love32:

Ja cu da posizim, stvarno. Evo je, nije sikila od 7 sinoc, hoce, krene, ali cim joj priblizim glavu okrece se, valjda je prepuna sekreta i ne moze. Sad se iskalila zeleno, zeleno :( sigurno je gladna, uopste ne znam kako da joj bar na prevaru dam da malo sisa. T ima celu noc ali ne prelazi 38.5 :( mukica moja mala  :girl_sad:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

emge

Stačka, da nije ipak uvo, kad neće da jede.

Marko je cijelu noć bio nervozan i evo od 6h je budan, što je za nas kao da je budan od 4h, jer spava obično do 8, pola9.

stacka

Nemam pojma. Sikila je pre jedno pola sata, onda se isprdela i od tad place. Uopste mi nije jasno :girl_sad:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Nervira je zapušen nos, zato neće da jede. Cica mala, što mi žao mlađe dece, uvek sve zakače od velikih.  :(
Da brzo bude bolje.  :bighug:

Ivana  :love32:

disco2000

A da li bi gutala ako bi joj dala na kasicicu? :think:
Mora sto vise tecnosti da unosi...

Saska

nasmejana ivana :love32:    lani, kad dodje njihov red za vrtic bice potpuno spremni-mina prakticno nije imala zdravstvenu adaptaciju-dok sam se sa jovom napatila.

Lani

Znam, to je jedina pozitivna strana u svemu.

bubi

za Masu  :bighug:
jeste li isli u Tirsovu?
da li su ti rekli da joj dajes fluimucil?

za sve drugare  :bighug:

Deda

Stacka  :bighug:
Nista se ne brinite, Andrija nije spavao nocu, nije prihvatao hranu, sve viruse od sestre odbolovao i imaao zdr.adaptaciju   :diva:
Zato je sad super, spava, jede i da kucnem u drvo jedan od najredovnijih u vrticu .
Samo je nestasan , moralo negde da izbije
:love32: za smejalicu
:kiss1: za bolesnicu
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Marty, ona nece kasicicu ni da vidi, eferalgan joj dajem spricom. Sad je ponovo zaspala, konacno je malo bolje sikila pred spavanje a stolica sama sluz, prepuna je  :girl_cray:

Bubi, nisu nam rekli u Tirsovoj nista sem Eferalgana da joj dajemo. Ja sam mislila da joj dajem Acc posto joj je to proslog puta pomoglo.

hvala svima :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Dobro je sto je puna sluzi, sto je izbacuje :bighug:

emge

Dobroje da je počela da jede. Stačka :bighug: