Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Saska, isto i Petar :lol: evo i mm vec 20 dana ne pusi, ali palac odoleva svemu.

disco2000

Dundasta ima 67cm i 8650g :love32: Malo preko jednog kg je nabacila za mesec i po :-[ i porasla 3 cm... Obim glave je 44cm, tj.+1 :rofl:
I treci zubic, gornji kec :girl_in_love:

Margarita

Lani

Gost51

Deda

Masala, bas je krupna, nek je zia i zdrava :clap:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

Dunda :love32: Marko je na tu težinu bio 4cm duži,

Vila

Alex, moja mama u školu krenula i sisala palac, pa šta joj fali, ozbiljna žena ;D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Dunda :love32:
Ja nemam pojma koliko Masa ima, nismo imali sistematski sa 6 jer se razbolela a posle nikako da je odvedem :-[
Sutra njena drka radi sa zdravom decom, probacu da izmuvam da kad vec vodimo Aleksu i nju premeri i dobije vakcinu.
Aleksa je sa 6 meseci imao 8850 i bio 71 cm dugacak.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Una sada ima 6.300g, bojim se da neće stići da udvostruči porođajnu težinu sa 6 meseci. :girl_sad:
Po tome bi trebalo da ima 7.600... ovim tempom dobijanja na težini nema šanse.

stacka

Masa je sredinom novembra imala 7800 i realno mislim da je sansa da je za 20 dana nabacila 800 gr nikakva. Medjutim, vi ste me ovde uverile da bi na njenu porodjajnu duplo stvarno bilo mnogo, pa sam se ja drzala toga :girl_haha: Ona bi ako se drzimo te racunice sa godinu dana trebala da ima malte ne 13 kg sto je ohohoo za curicu :girl_haha: definitivno sam resila da se oko toga necu nervirati jer ona zaista izgleda super, ko god je vidi se odusevi :girl_in_love: (i iskreno meni je lepsa beba ona nego sto je Aleksa bio, nekako je skladnija :-[ )Lepo siki i hranu, ovu cvrstu ne odbija :pljucka: tako da sam ja bas zadovoljna :pljucka:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Saska

I mali slabo dobija na tezini, ali ja ne vidim da mu nesto fali, zivahan je i zilav, okrece se, uglavnom je veseo i smeje se. On sad ima oko 70tak cm i malo vise od 7 kg. On mi je jos i najtezi od svih ovih mojih troje u tom uzrastu  :girl_haha:

Lani

Jao pa vama je danas mini rođendan.  :love32: :girl_in_love: