Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

:nesvest: :love32:
Moja gospođica je danas prvi put potrefila palac od noge da stavi u usta.  :girl_haha:

disco2000

:nesvest: genijalno :love32:
Kad je bese atacka? :think:

stacka

Aleksa je ranije, sa 6 meseci i cini mi se 22 dana, moram da proverim sa I. , on to zna sve u dan :girl_haha:
Ona se odavno dize kad smo pored nje na krevetu, medjutim rekose nam da je sputavamo koliko mozemo, zato smo joj i spustili dusek cim je klekla, medjutim dzaba ga bilo, koja je to sreca bila kad je ustala :rofl: a onda se rasplakala jer nije znala sta dalje da radi :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Lani

linga

Margarita

Saska

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Margarita

emge

Bravo za palac, bravo za stajanje :clap:

Marko je danas ustao u klečeći uz šank stolicu, isto je bila sreća neopisiva :rofl:
Inače mu jako malo fali da sam sjedne, dođe skoro do sjedećeg (iz četvoronožnog) pa se vrati na sve četiri :girl_in_love:

Lani

Una se upinje da sedi odavno. Iz zavaljenog položaja u onoj bebi ležaljki uspravi se skroz do sedećeg. Pa je vraćamo ili se umori pa se sama pusti. :lol:

emge

Lani to podizanje na trbušnjake nije uspravljanje u sjedeći, već vježbanje trbušnjaka. Djeca tek posle 4 godine mogu preko trbušnjaka da dođu u sjedeći. A ni mi odrasli ne dolazimo tako u sjedeći, već sa strane.
Ovo što Marko pokušava je ono školski iz četvoronožnog položaja.

Gost51

ivana se dize da sjedi iz lezeceg
ali cetvoronozni poloza nista jos
kad to treba?

Saska

Mina je to nesto kasno uspela, mozda cak i posle 8 meseci.
Ni ovaj mali nije bolji, da se on pita, samo bi lezao i mlatarao nogama.
I mrzi kad ga stavljam u kosi sedeci-da vezba