Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Jeeee, i vi ste ozubatili :clap:

stacka

Masa je jos uvek bez zuba, ja se nadala da ce ranije, da bar jedno bude na mene ali izgleda da i ona povukla na tatu :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

I Marko je bez zuba, ali je nervozan juče i danas samo tako, pa ja mislim da zub kreće. A možda se samo tješim da mu to nije narav :lol:

stacka

Tesim se i ja, ona je takva od petka :bighug: ali ipak se mislim da je mozda do karaktera :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

Mihajlo se nocas npr. prvi put posle, sigurno,  mesec dana nije nijednom probudio do 3 ujutru. Bas su ga gnjavila ova prva dva.

Gost51

Saska

Mali vec nekoliko dana tapse rukama. Ne kapira jos tasi-tasi, rekla bih, ali onako sam od sebe pljeska.

stacka

:love32:

Masa se uspavljuje uz MTV a nadam se da cu uspeti da snimim reakciju kad cuje Lady Gagu na TVu :lol:
Otprilike kao sto je Aleksa svojevremeno reagovao uz Nelly Furtado :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

disco2000

Maki

Bravo za sve malce!I kao sto vec negde napisah - Olga je prohodala pre  3 dana.
Siba ona uz namestaj vec dva meseca a sad se pustila.Hoda kao zombi sa sve pruzenim rukicama.

emge

Maki, duša :love32: mali zombi :lol:

Marko je sad već brzi gonzales, stiže svuda četvoronoške i za sad se uspravlja u klečeći uz nešto. Čak ako je malo dalje od npr dvosjeda, fino se približi dok kleči.

Gost51

bravo za markica i olgicu

Lani

Bili smo na kontroli u DZ, primili prvi pentaxim konačno.
Imamo 7 kg i dr i nutricionista su rekle da slobodno krenemo sa pirinčanim kašicama. :clap:  :nokti2:  :love32: Nutricionista mi je ispisala šta i po kom redu da uvodim u narednih 6 nedelja i onda na sledećoj kontroli opet da svratimo do nje da vidimo kako ide.

Edit: Zaboravih da pohvalim zube i hodalize/puzalice.  :girl_in_love:

emge

Lani, super :clap:

Koji red je preporučila?