Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Evo prepisujem...
Prvo do 6. meseca uveče Milupa pirinčanu kašicu, prvo pola mere pa onda povećavam.
Onda kreće sledećim redom.
I nedelja - kompot od jabuke svaki dan prepodne
II nedelja - bundeva kuvana ili pečena 2 x nedeljno
III nedelja - krompir 3-4 x nedeljno
IV nedelja - šargarepa 2 x nedeljno (i da se ne kombinuju bundeva i šargarepa, tj. da se ne daju zajedno)
V nedelja - pileće meseo po 30g 2 x nedeljno
Mislim, ovo je sve podložno mojim modifikacijama, to je njen predlog.

aleks

ooooo, krecete sa hranicom  :clap:  :kiss1:
I mi cemo uskoro, jedva cekam  :love32:

Da, i ovde je pirincana kasa prvo, pa posle bas kao sto si napisala. Tako preporucuju.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Zar nismo mi kasnije nešto kretali sa mesom? Sa oko 8 meseci?  :think:

Saska

Ne, ne, meso sto posto ide pre 8. meseca.
Jel' bas savetuje Milupu ili je to tvoja interpretacija?

bubi

bravo za zubice i hodalice i puzalice  :clap: :clap: :clap:

Luki je nikao i treci zubic.
balavi za sve pare odkako znam za njega,dnevno po 5-6 portikli menjamo.
juce je prvi put rekao mama.
pa se mama raspilavila i tako.
:kiss1: za sve male i velike




linga

Ma doktorku placa Milupa  :rofl:

Samo da kazem da je Luka jedno tako slatko, mirno i diiivno bebce.
I kakav smeker, ima onaj "pogled ispod obrva"  :girl_haha:

Gost51

zasto ne bundeva i sargarepa zajedno? :o
i sta je vama bundeva? ono narandzasto, okruglo?!
tikvice su ono zeleno malo izduzeno?
imam problem sa nazivima tikva, bundeva, ćurta, stambolka... mama i sveki sve razlicito zovu

Saska

Quote from: linga on February 21, 2011, 12:30:00 PM
Ma doktorku placa Milupa  :rofl:


zato i pitam :rofl: svaki dr ima svog "favorita"
jackie, bundeva, tikva ili ludaja je ono veliko, unutra narandzasto, a tikvice malo, zeleno, bez ukusa :lol: sto lici na krastavac.
U mom nekom bebecem kuvaru pise da se u kasicama mesa obojeno i neobojeno povrce.

janavi

Quote from: jackie on February 21, 2011, 12:30:59 PM
zasto ne bundeva i sargarepa zajedno? :o
i sta je vama bundeva? ono narandzasto, okruglo?!
tikvice su ono zeleno malo izduzeno?
imam problem sa nazivima tikva, bundeva, ćurta, stambolka... mama i sveki sve razlicito zovu
da, bundeva je narandžasto, a i šargarepa je isto
dakle previše beta karotena može da dovede do obojenosti kože, al nije opasno
meni to bilo kad sam bila klinka
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Gost51

Quote from: Saska on February 21, 2011, 12:48:24 PM
zato i pitam :rofl: svaki dr ima svog "favorita"
jackie, bundeva, tikva ili ludaja je ono veliko, unutra narandzasto, a tikvice malo, zeleno, bez ukusa :lol: sto lici na krastavac.
U mom nekom bebecem kuvaru pise da se u kasicama mesa obojeno i neobojeno povrce.
to je to
ivana se taaaako lijepo najela juce mrkve i bundeve

Saska

Meni je neko dete ponarandzastilo od previse sargarepe, mislim Mina. Nije opasno, a i prolazno je. Smanjila sam sargarepu.

Lani

Milupu mi je baš preporučila. Ali svakako bih Milupu i uzimala jer sam je koristila sa Ivom.

Gost51

meni je mrkva nekako u svemu  :-[

emge

Marku sam uvela meso sa 7ipo, a žumance sa osam. Evo napokon danas dođosmo do cijelog žumanceta, ali je zaspao za vrijeme jela :lol:

disco2000

E, znaci mi sledece nedelje da krenemo sa zumancetom :)
Hvala na podsecanju :lol: