Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Saska

jes vala, ja samo vrtim krompir, bundevu, sargarepu, po neki ovaj zelenis, karfiol

Gost51

Quote from: Saska on February 28, 2011, 02:44:49 PM
jes vala, ja samo vrtim krompir, bundevu, sargarepu, po neki ovaj zelenis, karfiol
i tikvice jos

moje ni jedna nemaju radosnicu
anina ostala prazna
previse mi je bilo bolno
u radosnici djeca sve po redu rade
imam dnevnik iz bolnice
dobila 25g, dobila 50 g, izgubila 50g... :(

bubi

za drugare  :bighug:
ja ni sa Akijem nisam vodila dnevnik.
to kad je Aki bio mali cini mi se kao da je bilo pre 15 god.

Saska

a zamisli tek meni sa jovom :nesvest:

bubi

moje pilence iako ce da napuni godinu dana kao svajcarac je kad je jelo u pitanju.
nocni obrok u 1h nikako da izbaci.
nocas ja dezuram.razbudila se i sad ne mogu da zaspim.
a znam da ce me uhvatiti san oko 5h i necu moci ustati.

Lani

Joj Bubi, budna u pola četiri.  :bighug:
Kad smo kod hrane, da vas pitam, šta radite ako vam bebe spavaju u vreme kad bi trebalo da jedu, budite ih? Naravno ne sećam se kako sam to rešavala sa Ivom.  :lol: :hm:
Od nedelju dana koliko jedemo pirinčane, dva puta smo prespavali a jednom se uspavali usred hranjenja.  :girl_haha: Stvar je u tome što ona preko dana vileni, spava otprilike 3 puta po 10 minuta i to je to.  :crazy: I onda uveče, kad dođe vreme da jede, bude često toliko umorna da nekad već oko 7-8 uveče zaspi i nastavi da spava do 4-5ujutru. Trudim se da joj dajem kašicu što kasnije, kako je savetovala nutricionista, tempiram da to uvek bude između 8 i 9 uveče ali izgleda da njoj taj ritam ne odgovara.

stacka

Ja sam negde procitala da se uvece obrok daje 2 sata pre nego sto je detetu vreme za spavanje i tako radimo. Ona jede izmedju 7 i pola 8 a izmedju 9 i pola 10 ide na spavanje.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Da, moraću i ja definitivno da pomerim za jedno sat-dva.
:kiss1:

Saska

I Mihajlo vecera oko pola sedam-sedam, onda sisa pred spavanje, i onda opet sisa pred zoru. Jedno vreme sam mu i ja davala da sisa kad god se probudi, kao i bubi, al sam resila da mu to vise ne treba :lol: pre jedno dve nedelje. Prvo je bilo bunta, al sad smo dosli do toga da pocne da kmezi, ja stavim ruku preko njega i nastavi da spava.

anelore

Quote from: Saska on March 03, 2011, 09:06:09 AM
I Mihajlo vecera oko pola sedam-sedam, onda sisa pred spavanje, i onda opet sisa pred zoru. Jedno vreme sam mu i ja davala da sisa kad god se probudi, kao i bubi, al sam resila da mu to vise ne treba :lol: pre jedno dve nedelje. Prvo je bilo bunta, al sad smo dosli do toga da pocne da kmezi, ja stavim ruku preko njega i nastavi da spava.
Ja do ovoga jos uvek nisam dosla  :-[. Kad je Vida u tom raspolozenju, nista je ne smiruje, jos uvek se bacaka po krevetu, udara nogama iz sve snage, dere se, povremeno i grize svoju ruku  :lol:. Ko izdrzi da iskulira 10 minuta, taj ima 45 minuta sna, pa sve iz pocetka.
Znam, znam, slaba sam, ali mi je nekako tesko da je u mesec dana ubacim u jaslice, premestim u drugu sobu i odvikavam od dojenja.
E da, kad joj se mnogo siki, placnim glasom kaze "mamaaaaaaaa, maaaaaamaaaa" i udara me kaziprstom po grudima.

bubi

mi smo pokusavali da izbacimo taj obrok u 1h.ali je to nemoguca misija.
uspemo pola sata da odlozimo,a onda sedne i krece dranje.
dok jede on ponovo zaspi.
ali ja ne mogu da zaspim.jos kad krenem da jedem ja nocu dodje mi da se upucam.

Saska

Mali je kukao prvih veceri, al sam bas namerila da mu ne dam da sisa po noci, jer sam videla da mu je to cista navika, povuce par puta i zaspi.
Probudi se on i sad u to vreme, al samo zakmeci i nastavlja da spava, ono cisto da me nervira
:lol:

anelore

Jaoj, a Vida nocu bas sisa, nije da samo nekoliko puta povuce, vec onako, posteno.  :crycry:

Saska

odusevio me malopre.
sedimo u sobi, prozor otvoren, roletne spustene, cuju se koraci, ja prepoznajem da su to ovo dvoje, vracaju se iz skole. vidim da je i on naculio usi i kazem "evo ih jova i mina", a on sav onako se trese nogama i rukama od srece i kez od uva do uva  :)

bubi