Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Maki

Sto kaze nasa dr.- kome beba nije pala sa kreveta ne zna sta je to roditeljstvo.
Bravo za Marka :clap:
Olga isla na sistematski - ima 9kg. i 600gr.  i 75cm. Ja sam mislila da je teska bar 11,5-bar je moj subjektivni dozivljaj toliki :rofl:Sofija je imala sa godinu dana 9,500kg. i 73,5cm.Tu su negde.
Danas je u dvoristu pokusala da trci gledajuci Cocu.I uzasno se nervira sto joj ne ide,nego uglavnom zavrsi na kolenima.

Lani

Joj Olga  :girl_haha: :love32:
Jackie kako je Ica?  :kiss1:

disco2000

stacka

Olga :love32:

:kiss1: za drugaricu padobranca, posle jedno petog puta oguglas i ti i ona :girl_haha:

Masa vezba silazenje i penjanje na "krevet", tj. ovaj dusek na kome spavamo I. i ja. Koja je to sreca i radost bila kad je prvi put uspela :lol: Inace smo konstatovali da ce biti prava opasnica kad poraste i da smo pokraj nje nagrabusili, Aleksa included :lol: kako ona njega gura od sebe i ljuti se kad nije raspolozena, ne mozete da zamislite :lol: a njemu, mukici nije nista jasno, on bi se mazio non stop :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

ica je ok, nema ni cvorugu

ima nekoliko dana kako je pretumbala raspored spavanja
pa se sad reorganizujem :)

koliko puta dnevno 7mjesecne bebe sisaju?

Lani

Uh, ja to nikad nisam brojala...  :think: Ja dam kad traži.

Da vas pitam... kako sad ide ono oko broja obroka? Una jede uveče pirinčanu kašicu, prepodne užina jabuku a za par dana ćemo da probamo tikvicu/bundevu kako nam je rekla nutricionista. Kako sad to da organizujem? Ne može sigurno da ima tri nemlečna obroka sa 6 meseci ili može? :wacko:

emge

Marko je sa šest mjeseci imao samo jedan obrok, u 13h.
Sad ima dva, u 13h i u 19h, i ovih dana probam da uvedem voćnu užinu u 16h :)

Saska

ta pirincana je mlecni obrok

ja sam brzo uvodila 3 obroka, ne sa  6, ali do 7 sigurno i to tako kao sto ti je savetovano.

vocna uzina prepodne
rucak
vecera

samo sto sam ja uvodila prvo obrok u 11, pa rucak, pa najkasnije veceru

Mihajlo sisa u pola sest ujutru i pred spavanje pod obavezno, a u toku dana kad se setimo i kad smo u kuci.

Lani

Hvala  :bighug:
Smetnula sam s uma da je pirinčana mlečni obrok.  :crazy:

disco2000

Vukla je stonjak dok se nije dokopala vekne hleba :rofl:

Lani

:rofl:
Una je sad u fazi da mi je žao da jedem pred njom, toliko jadna gleda i mulja ustima.  :lol:

Gost51

Quote from: Saska on March 10, 2011, 04:45:36 PM
ta pirincana je mlecni obrok

ja sam brzo uvodila 3 obroka, ne sa  6, ali do 7 sigurno i to tako kao sto ti je savetovano.

vocna uzina prepodne
rucak
vecera

samo sto sam ja uvodila prvo obrok u 11, pa rucak, pa najkasnije veceru

Mihajlo sisa u pola sest ujutru i pred spavanje pod obavezno, a u toku dana kad se setimo i kad smo u kuci.

najslicnije ovome

stacka

Ja Masi danas probala da dam koricu hleba, koje je to nepoverenje bilo, kao da joj dajem ne znam sta :ljut: :rofl: nije ni liznula na kraju. Doduse, danas bas ocajno jede, ili ce joj konacno izaci zub ili ce se razboleti :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

meni je ica od prije 5 dana nesto sva :crazy:
je l to opet neki skok?
ponasanje joj je skroz cudno

emge

I Marko brljavi sa hranom zadnjih dana, ali sa sisom ne :lol:
Ima jedan zub i nabubrena tri mjesta :crazy: