Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

Bravo! :clap:

Moracemo da otvorimo i jednu temu za vezbace :)

stacka

Definitivno.
Ja bas htedoh da te pitam u kom uzrastu se oni premecu sa ledja na bok posto Masa to radi vec :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

linga

Quote from: stacka on July 23, 2010, 02:25:25 PM
Definitivno.
Ja bas htedoh da te pitam u kom uzrastu se oni premecu sa ledja na bok posto Masa to radi vec :crazy:

jao srce moje vrtorepasto :)

Saska

dakle, evo i mene. kad smo izasli iz porodilista Mihajlo je kakio onako kao bebe-zuto sa belicastim gromuljicama. I onda odjednom 6 dana nista. Ja sam vec pocela da panicim kako sigurno nista ne posisa cim nista ne izbacuje. Zvala sam halo bebu, rekli mi da se tolerise do 7 dana, a posle toga se izaziva cepicima. Danas smo konacno stavili cepic i momentalno se ispraznio, ali mu je stolica skroz formirana, kao kad vec jedu cvrstu hranu i zelenkasto. Da li da mu dam vode da ga malo protera? Ovo dvoje velikih su kakili skoro tecno dok su sisali.

emge

Koliko je bilo te stolice?

AnaK

Ja bih mu dodavala vodu, velike su vrućine. I verujem da je to razlog formirane stolice, svaki ml vode je iskorišćen na druge načine zbog vrućine.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Saska

Quote from: emge on July 24, 2010, 04:29:41 PM
Koliko je bilo te stolice?
ono, bas, bas-kao da je jeo ne znam sta

stacka

Daj mu vodice na kasicicu, videces da li se situacija menja ili ne.

Ja ne mogu da vam objasnim koliko je meni cudno sto Masa siki na 3 sata. Prosto ne mogu da verujem da je vec uobrocena... Aleksa je sisao 16 meseci i nikada se nije uobrocio, sa njom se stalno pitam da li je gladna kad tako retko sisa a i ne sisa dugo :crazy:
Ne mozes majkama udovoljiti pa to ti je :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Vida je juce pocela da prica "tata" "dedadada" i "buba".  :girl_dance:

Summer

Bravo za Vidu  :clap:

I bravo za Masu  :clap: Stacka, tako je i moja Sara i cak je od drugog meseca imala budjenje samo jednom nocu.
A dok je sisala, kakila je jednom u 5-6 dana. I tako stalno, ali je kaka bila normalne konzistencije. Saska, i ja bih mu davala vodu. Ja sam svojima davala leti i jedino tada su i hteli da piju.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

bubi

bravo za Vidu i Masu.

elem moram da vidim kad ja mogu da postavljam slike,koliko postova treba da imam i kome da posaljem zahtev?
do tad evo jedna slicica mog gologuzana
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

:bighug:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Jao, kakav je, pravi bebac sa reklama  :love32:

PS. Bubi, stavi sliku u spojler, klikneš na ovo:

Tako da uokviriš kod za sliku, da ne vide neregistrovani  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

bubi

Quote from: AnaK on July 25, 2010, 12:38:27 PM
Jao, kakav je, pravi bebac sa reklama  :love32:

PS. Bubi, stavi sliku u spojler, klikneš na ovo:

Tako da uokviriš kod za sliku, da ne vide neregistrovani  :kiss1:

auuu,ana za mene je ovo visa matematika.
kliknem na onu ikonicu sto si stavila i sta onda radim?