Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

linga

Lani

Hvala drage  :bighug:
Znam ja da ona pojma nema šta to znači, uglavnom me zove baba  :rofl: ali baš mi nešto bilo super kad je to rekla.  :girl_haha:

AnaK

Ma to ti misliš  :love32: Pošto si se sigurno oduševila, sad će da ponavlja  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Despina

A, L, S

emge

mam :love32:

Marko me često zove mama, ali ne samo mene :lol: Ja ipak svaki put kad čujem mama kažem molim :rofl:

Gost51

kod nas je tata, deda, baba
mam samo u krajnjoj nuzdi

Mirka

mam :love32:

Todor je "pričao" tata. Ja ga gledam i polako mu kažem 'm a m a', on me pažljivo gleda, sav koncentrisan  :rofl: i kaže - tata. I tako hiljadu puta   :rofl:
Zato sad stalno mamamače  :love32:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

prevodilica

Da, i mi smo vec dosli u onu fazu mamakanja od koje sam :crazy:
da mi neko da 1din svaki put kad kazu mama, za 3 dana bih postala rokfeler :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

stacka

Jao da :rofl: Boze, kakvu sam gresku napravila svojevremeno kad sam Aleksi pustila ovaj klip, em nije prestao da me mama em je trazio i ovo da gleda :lol:
Masa govori za sada mama i baba i to skoro pa sam sigurna da je smisleno a pored toga ima bobo i gogo (to nemam pojma sta je :lol: )
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Gost51

jao odoh ovo da podijelim na fb

stacka

Moje malo dete je prvo rucalo svoj obrok pre jedno sat vremena a sad se i od mene ogrebala za corbicu od pasulja sa hlebom :nesvest: Prosto ne smem da se radujem jos uvek :nokti2: :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Maki

Mam! :love32:
Olga vec duze vreme zove-mama.
Ali od kad radim i cuva je baba svi smo postali babe.
Sofiju zove Tsotso - to bi valjda trebalo da bude Coca.
Inace,pocinjemo da imamo problem sa hranjenjem-hoce iskljucivo da jede i pije sama.Sve.Sedi u stolici i drzi stisnuta usta i lupa rukom po onom stocicu i vice -TU,TU.To znaci da joj stavim jelo tu i onda ona brlja sama.Tako je i kad pije.Pre neki dan je pila jogurt,pa kad joj je dosadilo onda ga je jela rukama.Pri svemu tome - NEMA SANSE da joj stavimo portiklu.Toliko vristi i cupa je da sam sigurna da bi se zadavila.
Kad dodje vreme klope,ja sam na ivici nervnog sloma.Nema veze sto je strokavija od cigancica na ulici,sto u kosi ima ostatke hrane,sto nam je kuhinja kao ratna zona-nego uopste ne znam da li je dovoljno jela.Vise se igra nego sto se najede.Bar je to moj utisak.
Ponekad,kad je bas dobro raspolozena zove Sofiju da je ona hrani.Moj majcinski uticaj je propao. :wall: