Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

bubi

Quote from: janavi on July 25, 2010, 01:44:20 PM
evo, ja napravila :)
hvala,
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Saska

bravo za Vidu :clap: anelore, ti se ono bese zalila pre neki dan. stara prica, cim naglas kazes/ napises problem-on krene da se resava  :)   tako i mi-mali od jutros kakio 2 puta i to najnormalnije :clap:    bubi, bebac je savrsen :love32:

anelore

Saska - izgleda da pali kad napisem na Mansardi, zalim se ja vec dva meseca, ali tek kad sam ovde napisala, ona poce da brblja....

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Anelore, super za Vidu :clap:

Bubi :love32:

Saška super, samo mu je trebalo da krene :)

Deda

Dakle anelore, od 6.meseca cekas da Vida zapeva  :girl_haha:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Prva kontrola :love32: sa 34 dana...
4.900g, sto je +1.100g u odnosu na PT (pri otpustu je imala 3590g).
54cm, to je +2cm u odnosu na PD, ali mere na drugaciji nacin pa se ne moze bas uporediti.
38cm je obim glave, to je +3cm, a to je na mamu :lol:

Vakcinu smo preskocili zbog greske na otpusnoj listi i zato sto nemamo knjizicu :ces: ali i zbog povisenog bilirubina.
Dobili smo uput za Sokobanjsku, za Spec.bolnicu i za UZ u Knez Danilovoj, odustala sam, za sada, od Banjice :)

AnaK

Vi verovatno znate, ali meni je bilo otkrovenje. Videla sam danas korpu u Turbolimaču u kojoj su stajale mrežice protiv komaraca za kolica i krevetac. Rasprodate su. Al' tako sam nesrećna što u Jankovo bebeće vreme toga nije bilo, ili ja nisam znala za to  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

emge

ja sam kupila mrežu za komarce za kolica, ali u mothercare-u :)

aleks

bubi, kakav medeni decacic :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

bubi

bravo za Petru
hvala u ime mog bebirona-gugutke

emge

Marty, svaka čast za donijenu kilažu, ja tek sad vidim :)
Jeli i Laki tako dobro napredovao?

disco2000

stacka

Marty, ko je pregledao Petru u Sokobanjskoj?

Masa se od onda smesi a vec neko vreme i "guguce", mnogo je slatka :love32: covece, skroz sam pozaboravljala kako su medeni tako kad su skrooooz mali :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.