Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

nemam pojma
evo i jutros je jedva sikila

maxic

Jackie, nece ti se svidjeti, ali moji su u tom nekom periodu, malo po malo prestali da sisaju, onako bas nisu htjeli. Ja sam kad sam vidjela da je to to, uvela flasicu do malo jace od godinu dana.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Gost51

Quote from: maxic on June 10, 2011, 06:23:28 AM
Jackie, nece ti se svidjeti, ali moji su u tom nekom periodu, malo po malo prestali da sisaju, onako bas nisu htjeli. Ja sam kad sam vidjela da je to to, uvela flasicu do malo jace od godinu dana.
hehe
cesto se sjetim tvog nagovaranja za silikonske sesirice
pa odgovora da si dugo nosila uloske za grudnjak...
Sve isto :)

Vockica

Meni je Dunja u to vreme prestala da sisa, bas se tako ponasala kao Ica. Odvikla se a da nije nije ni primetila.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Sacekaj malo da vidis da li je strajk ili prestaje da sisa. Ako prestaje, moj savet da joj ne uvodis flasicu, vec je dovoljno velika za solju s piskom.

Saska

Naravno, šolja s nastavkom. Mali iz toga pije vodu i sok, samo što se sav ispoliva, pa mora na presvlačenje.
Kad se dovoljno napije, okrene je naopako i igra se. A ne trpi portikle i pelene oko vrata, odmah skida, ako ne uspe, onda vuče iz sve snage i protestvuje.

Vila

Jackie, i Ksenija je tako sama prestala. Ako neće pile, neće, ti pokušavaj još malo, pa ako se nastavi štrajk, uvedi adaptirano ili kravicu (ja sam Kseniji kravicu ;D)
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

U pravu je linga za flašicu, nemoj je sad ovako veliku navikavati na običnu flašicu.
Una ima ovu, meni je i Iva samo iz nje htela da pije u tom uzrastu.
http://nuby.com/en-GB/nuby/cups-spouts/1214

Iz obične flašice je par puta kad ja nisam bila kod kuće pila adaptirano, vodu iz nje neće da okusi a ova sa slamkom joj je valjda zanimljiva.

Gost51

ajd odoh sad da vidim ima li tih flasica sa slamcicom

mada, iskreno, meni uopste nije problem da pije mlijeko iz flasice do ne-znam-ti-koje-godine  :-[

emge

Jackie, nije ni meni, samo što im realno ne treba. Ako krene da pije jogurt uz doručak/večeru, pa krem sir, pa pavlaka.. mlijeko im neće trebati.
Ja sam pila na flašicu do 5. godine, ali mislim da zahvaljujući toj flašici ujutro pred vrtić nisam u vrtiću ništa jela. A, onda i flašica pred spavanje, pa sam mogla da izvoljevam sa jelom po čitav dan :lol:  I tek skoro sam naučila da jedem dosta stvari.

Vila

Quote from: jackie on June 10, 2011, 01:16:47 PM
ajd odoh sad da vidim ima li tih flasica sa slamcicom

mada, iskreno, meni uopste nije problem da pije mlijeko iz flasice do ne-znam-ti-koje-godine  :-[
Isto  ;D Ksenija je pila iz flašice sok i mleko do treće dodine, a Dušan pokazuje iste tendencije :lol:
Liči mi na Emge, on se lepo nalije mlekca, pa posle ništa ne jede....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

emge

Vilo, još sam ja pila fino zasladjeno mlijeko.
E, da.. ostavila sam flašicu sa 5-6 godina i sa njom i slatko mlijeko. Sad ga pijem samo u kafi.

Vila

Jaooooo
Ja ga bar ne sladim :lol:
Moram polako da ga odvikavam, samo ne znam kako da počnem. Još malo, pa ću kao Kseniji da počnem da mu pričam da velika deca ne piju iz flašice, da je on jedan ozbiljan dečak, bla bla, valjda će mi uspeti.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

emge

I meni su pričali, uspjelo je tu negdje pred šestu godinu, dala mi je majka flašicu pred gostima, i oni krenuli da se isčuđavaju i ja se postidjela i odustala. Izmanipulisana sam, šta da ti kažem :lol:

Gost51

ja i dalje ne vidim problem  :D