Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

maxic

Quote from: Lani on June 10, 2011, 02:16:42 PM
Uz rizik da bude kamenovana  ;D, ružno mi je da vidim dete koje već sklapa prosto-proširene rečenice (kao što je Iva npr. umela sa 3 godine) kako glaba flašicu.
Ovako sam ja mislila za sisanje prsta, a sad mi je slatko kad vidim Milosa da se ovako uspavljuje. Vrti cebence i sisa prst, ali samo kad ga niko ne vidi, u kuci, jer ga je pred drugima sramota.

Flasice i cuda smo koristili, ali nismo imali problem odvikavanja, i cucle isto.  Kad su se flasice ofucale, samo smo ih bacili i zamjenili casama s piskom, a onda i njih spontano izbacili.

Nova Ica :love32:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

linga

Ivo ja koristim pumpicu, i Sara ima sekreta a kako i da nema kad je brat i sestra non stop cmacu  :crazy: Koristim onu sto sam vuces i regulises jacinu...

Iva

Linga, i ja koristim tu pumpicu i odlicna je. Bas, bas izvucem s njom dosta. Nego me brine, da li smem vise puta u toku dana da je koristim i da li moze nesto da joj naskodi?  :-[  Sad kasljuca povremeno.  :crycry:

Ines isto gnjavi Srnu, non stop je cmace i unosi joj se u lice. Bas zbog toga, ja joj kazem da ce tako da joj bljucne u usta. I stvarno se to desilo pre neki dan i sad kao pazi.   :rofl:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Jaoj  :rofl:
Nama je Una isto bila slinava prva dva meseca katastrofa, malo malo pa curi nos. Iva prvih mesec dana po Uninom rođenju nije išla u vrtić ali kako je krenula pokupila je nešto i prenela bebi. To je bilo strašno, pumpica nam je baš značila...
Prvi put čujem da neko kaže da može od 3. meseca. :blink:

emge

I mi smo koristili pumpicu od rodjenja, čini mi se da je Marko bio slinav prvih 3-4 mjeseca. Čak sam na kraju kupila pumpicu na usisivač, jer me smorilo da non-stop izvlačim ručno :)

Gost51

Quote from: linga on June 14, 2011, 07:27:45 AM
Ivo ja koristim pumpicu, i Sara ima sekreta a kako i da nema kad je brat i sestra non stop cmacu  :crazy: Koristim onu sto sam vuces i regulises jacinu...
i ja ovu
i koristila je uvijek i koliko god je bilo potrebno

aleks

Sofija juce sela, sve kako treba. A danas propuzala unapred  :clap: :girl_in_love: Presla put od dnevne do Akijeve sobe  :girl_haha:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Despina

A, L, S

disco2000

Lani

Bravo sofi  :love32:
Ovo moje malo dete bezobrazno  :ljut:, danas plakala kad sam je uzela od babe (moje mame). Više voli babu.  :girl_cray:

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Kafica

Lani :kiss1: Kako je to mene rastuživalo kad se dešavalo, ali... znaš da tebe voli najviše na svetu :love32:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Iva

Jao Lani!!!!  :love32:  Bolje da je voli, nego kao Ines, pa bezi od babe (mm mame) i jos joj otvoreno kaze da je ne voli.  >:(
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Gost51

bravo sofi!
zaboravila ivani da dam jogurt :wall:

Lani

QQ  :lol:

edit: Ovo reakcija na Ivin post ne na jogurt.  :rofl: