Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Ja sam mislila da ga odvedem da mi se pokazu vezbice a posle cu ja sa njim kod kuce.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Pa videćeš i oni šta će ti reći.

Vockica

da, svakako idemo pa cemo videti
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Saska

divna je Unina haljinica :love32:
:clap: za velikog Danila, a vezbice ce sve da isprave

Mihajlo je mnogo interesantan poslednjih nedelja, sav je stalno u nekom poslu, uci, istrazuje...
Po kuci veze po 3-4 koraka, sagne se da dohvati nesto, pa ustane, pa cucne i tako po ceo dan.
Ima 6 zubica i sedmi mu probija ovih dana.
Vec mesecima spava po celu noc, budi se oko 7, sisa, pa onda ponekad dospava do 8, ponekad ne.
Obozava ljuljaske u parkicima, ali mi ne da da ga drzim u krilima i da ga ljuljam, nego hoce sam da sedi.

Vockica

Popodne nam dolazi fizijatar iz rh centra da nam pokaze vezbice!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Voćkice super što će da dođu. :)
Mihajlo istraživač. :love32:

Nama je krenuo drugi zubić polako. Una trenutno najviše voli da puzi, mada može samostalno bez pridržavanja da stoji po par sekundi. Pa kad se umori spusti se na guzu i otpuzi kuda treba. Najviše voli da istražuje po Ivinoj sobi, sva se ozari kad je tamo odnesem. :love32:
Razmišljamo da je za koji mesec premestimo u dečiju sobu, ne budi se noću pa u tom smislu neće smetati Ivi, samo da malo produžimo jutarnje buđenje, bilo je u 5 :crazy: sad primećujem da ustaje sve kasnije, nekad čak i u 7. 

cecab

Zdravo, drugari  :hello:
Da vas pozdravimo sve i pohvalimo se da smo porasli i imamo vec 8 meseci!

Puzenje nismo usavrsili, vise to lici na neke gimnasticarske vezbe i istezanje, tj. ruke su u pravilnom polozaju, a noge kud koja :lol: Nekad odradi sve kako treba a nekada ih ukrsti, pa se dize na stopala :hm: i tako... Svi puzemo zajedno sa njim, pa se nadamo da ce ukapirati :)

Klopamo svasta nesto i imamo vec skoro 3 nemlecna obroka.

Spavamo uglavnom dobro, mada nas poslednjih dana muci ova promena vremena a i raste nam drugi gornji kec, pa se desava budjenje na sat-dva, ali proci ce, nadamo se... Izaci ce uskoro i taj (cetvrti) zubic, pa cemo, valjda biti mirni jedno vreme :innocent:
Kad smo kod spavanja, V. od cetvrtog meseca spava sa sekom u sobi i iako se budi nocu, seka spava spokojnim snom :love32:

Pozdrav svima i pisemo se :bighug:
Mamina Dupeglavka :) 24.02.2007.
Mamin Dupeglavac :) 24.11.2010.

Gost51

ivana puze kao brzi gonzales
otvara ladice, vrata...
stoji uz namjestaj
bas je nekako porasla

anelore

Jaoj kakva je haljinica Unina  :love32:
Ivana puzalica....

Vidi sam ovu kupila za ovogodisnji rodjendan, koji ce opet slaviti zajedno sa bratom (ovu desno)
http://www.benetton.com/portal/kid/toddler;jsessionid=B57BF064572A502FF085BEF51292186D.liferay1

Lani

Jao što je medena  :girl_in_love: Iva moja ima takvu košulju, super su mi takve kombinacije za male šmizle.  :)
Ica mica  :love32:

aleks

Ica  :love32:

anelore, bas je slatka haljinica  :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Vockica

Quote from: Lani on July 25, 2011, 10:28:18 AM
Voćkice super što će da dođu. :)

Isli smo da zakazemo odmah posle vakcine i sdaveta dr. Medjutim ceka se uzas. Ne treba da napomenem da u cekaonici ima milion ljudi a prosek godina 80  :hm:. Naravno da bebe imaju prednost ali svi su zajedno u cekaonici.
Mm je nasao zenu koja tamo radi samo sa bebama a dolazi i kuci.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vockica

Bila nam je fizijatar u poseti. Ona ne vidi tortikolis i kaze da je sve i granicama normale. Malo jeste hipotonican ali ni to nije zabrinjavajuce. Pokazala mi je vezbice, ja snimala da mi bude lakse. Dogovorile smo se da ja radim naredni tri nedelje i kad se vratimo iz Bg-a da odem na kontrolu. I tako u prici ona kaze :˝hipotonija moze da bude posledica gubitka kiseonika sto se desilo kod Danila:o
Mm i ja se gledamo, kako nam nije receno do sada to. Kaze da je pedijatar na uputu za rh centar napisala i to. Ja izvadim otpusnu listu gde apsolutno nema veze sa tim i kako je moguce da je doibio 10 na porodjaju a da mu se to desilo? Nije mi jasno.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Eto, sad se bacite malo na vežbe i biće sve super, mada vidiš da i ona misli da je sve u granicama normale.
Odradiš vežbe da budeš mirna i to je to.

Vockica

Lani otisao mi post pa sam dopisivala....
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.