Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

aleks

Una  :love32:

kako leti vreme, porasla nam deca :nesvest:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Iva

Marta cupavica!!!  :love32:

Una  :love32:

Sta znam, Srna i dalje kasljuca, cini mi se za nijansu manje. Mislili smo da joj radimo KS i da u petak odemo do dr ponovo. Inhaliram je fiziloskim, nos cistim redovno. Ne krci u plucima, vesela je, apetit ok.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Vockica

Danilu je bolje od inhalacija  i u subotu obavezno kontrola.

Nista od skupe igracke za Danila, potosila sam parice za Dunju u Benettonu  :-[ :girl_haha:. Na kraju mi bilo zao sto nisam videla da moze na rate , a sasvim slucajno (i ne znam odakle) imala sam cekove u tasni. Zbrzile me mama i sveki, da ne kazem napljuvale, sto joj svake godine kupujem one njihove klasicne majcice  a ja obozavam.I neke 7/8 pantalone od somota. Danilo je na kraju dobio http://shop.aksa.rs/katalog/infantino-bebi-gimnastika---drugari-iz-dzungle.html  :lol:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

Super mu je i ova gimnastika :clap: Ma njima je samo bitno da imaju nešto da im visi, da polako podižu rukice.

Lani

E moja deca su imala te mekane, baš kao ova sa poslednjeg linka.
Iva neku Fisher price a Una neku no-name iz Tempa, koštala ni 2.000 din, koja mi je bila i lepša i sa više sadržaja od one Ivine. :) Slatko su se izigrale.

Iva

I na kraju dobismo bronhitis i antibiotik.  >:( >:( >:(
Znaci, ne mogu da verujem. I vodila sam je na vreme kod lekara i inhalirala i vadila slince..... sta sve nisam.... Povecani su joj leukociti i dobili Palitrex.

Mene zanima, da li smo mogli da izbegnemo bonhitis i gde sam ja pogresila?  :girl_cray: Da li sam trebala da uz inhalacije ubacim jos nesto na svoju ruku ili ne?  :think:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

stacka

Draga nisi nista pogresila, sve si odradila kako treba nemoj da se jedes bez potrebe :bighug: oni su toliko majsuni da bukvalno slika moze da se promeni u roku od 2 sata.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

prevodilica

Quote from: stacka on August 12, 2011, 01:56:28 PM
Draga nisi nista pogresila, sve si odradila kako treba nemoj da se jedes bez potrebe :bighug: oni su toliko majsuni da bukvalno slika moze da se promeni u roku od 2 sata.

potpisujem od A do Š :bighug: sto puta se to zapitala, do sada sam već naučila

Lani

Oo bre  :(
Biće bolje sad od Palitrexa, ne sekiraj se.  :bighug:

Iva

Uh, uh, uh... dodje mi da placem ali tesim se sto je ona vesela.  :crycry:

Hvala vam!!!!  :bighug:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Saska

Iva :bighug:

Mali stavlja slusalicu na uvo i vice A, onako sa intonacijom alo, uzima daljinski i uperi ka tv-u, voli da se igra igre "daj" onda on vice Daaaa i pruza mi to sto drzi u ruci, ali odmah trgne nazad. Obozava da stavi nesto preko glave, majicu, krpu, sta nadje i da tako ide po sobi i   smeje se.

Gost51

ivana govori ne neee
to imitira mene

Vockica

Iva  :bighug:
Mi sutra na kontrolu. Zato smo i otisli kod pulmologa za svaki slucaj inace bi sigurno zaglavio.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vockica

Bili smo na kontroli. Nema vise spazma ali ima slajma. On i dalje kaslje ali ne tako puno, mada bi bilo najbolje da se ispovraca. Nastavljamo sa inhalacijama jos pet dana i od sutra pije galitifen mesec dana. Krajem septembra cemo na kontrolu.
Ima 7kg  :love32:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Iva

Vockice, Danilo je bas veliki momak!!!  :love32:

A sto se mesec dana pije taj lek? Koliko puta ga inhaliras dnevno?
:innocent:

Srna sad toliko iskasljava slajm, da sve cekam kada ce da ga ispovraca.  :crycry:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.