Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

emge

Jackie, kad si luda. Ja ni Martu ni Marka nijednom nisam vodala za ruke. Em lakše za ledja em su stabilniji kad prohodaju.

Lani

Isto kao emge. :)
Nekad, čisto da proverim koliko je stabilna na nogama, uzmem pa je prošetam malo po stanu ali u 99% slučajeva ide sama, ili puzi ili se drži za nameštaj.

Gost51

a ne radim ja to u kuci
niti joj pada na pamet da trazi i da dize ruke
nego sto citav dan proveli u dvoristu
ja joj isprobala patike i tu se zeznula
inace puze po travi i po betonu :D

linga

Quote from: jackie on August 22, 2011, 10:54:31 AM
vec 3 puta je tako zagrizla/lupila u krevet
da krv krene iz gornjih jedinica

hoce da hoda, ledja su mi juce otpala u dvoristu

Ako je i vodas nemoj joj drzati ruke iznad glave nego spustis njene ruke, jer tako to vodanje nema efekta. Ovako mora sama da uci da odrzava ravnotezu. A i sto kazu zene, nismo se vodali, puzali su ili hodali drzeci se uz namestaj.

Gost51

da, da, ruke dole
ebale me patike

stacka

Ja te Jackie razumem :innocent: imam jednu takvu kod kuce, koja cim je napolju trazi da se voda. U kuci ide uz namestaj, napolju pruza rukice. Sada vec hoda samo sa jednom rukicom kad se drzi, druga je pustena.
I sve znam u teoriji, sta sme, sta ne  ali praksa je drugo
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Praslin

Meni su tregeri za hodanje bili savršeno rešenje.
Vid nije ni hteo da se drži za ruku, puzanje nije dolazilo u obzir, praktično je stalno trčao.
Mislim da sam mu sačuvala bar 20 razbijanja glave uz pomoć tih tregera.
Doduše, prolaznici su se zgražali i bila sam najgora nemajka - ali nama je bilo lepo  :turpija:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

emge

Stačka probajte tregere, ili da gura kolica kad je napolju umjesto da je vodaš za ruke.

Gost51

nema napolju uz sta da hoda
a zao mi da bude u kuci
no, proci ce i ovo
sve je ovo super lako

stacka

Emge, pa zar mislis da nismo probali i to  :girl_haha: i izneli joj guralicu u dvoriste i kolica, nece. Valjda vidi svi oko nje hodaju pa i ona zeli.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

A kaiševe jeste li probali? Meni oni izgledaju super, ja htjela da nosim na more, ali ovaj mali već OK prohodao tada.

stacka

Ne, nemamo ih a mislim da nema svrhe ni da ih uzimamo sada jer kapiram da posto stoji stabilno na mekanom ona u stvari ima prepreku u glavi na tvrdom da se pusti i da je to pitanje samo vremena.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

ova moja nije za guralicu po betonu
samo mi fali da zvekne glavom
ponekad poljubi pod i kad krene brzo da puze

stacka

Jao i Masi se to desi s vremena na vreme :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

držanje (tj pridržavanje) za ramena, a ne za ruke
mi smo već bili veći, ali napolju uglavnom kolica, a koraci recimo oko klupe u parku, živeo zemunski park :rofl:
bez kolica napolje tek kad je bila relativno stabilna
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it