Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

emge

Bilo je do skoro, ali koštalo je oko 3000din. Ne znam da li ima TL sad negdje, osim u Merkatoru.
Meni je to potrebnije dok beba ne sjedi stabilno, mada i za potrebe ograničavanja slobode može da se koristi :girl_haha:

Lani

E baš to, u pravu si, to je više da se ne preture u kadi dok sede i mislim da je to za manju decu, da smo zakasnili.
Ništa, uvešću i ja kupanje u paru, biće ludo vidim već.  :lol:

Iva

Lani, Srna je super!!! Samo onaj dan je imala temperaturu.  :clap:   :innocent:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Gost51

ica stoji u tus kabini (duboka)
drzi se rukama za kadu dok je tusiram

kad se sestra tusira stoji s vanjske strane :D
tako je i pocelo

cecab

Evo i mi da vam mahnemo i pozdravimo sve bebirone.
Izgleda da smo i u ovom krugu najmanji od svih beba :P Sa 8 meseci je imao 7.5kg i dugacak 67 :love32:
Puzimo kao za takmicenje, stojimo, a poceli smo i da hodamo uz namestaj. Sve to me bas i ne raduje posebno... mnogo je bilo lakse sa Dunjom koja je dosta kasnila sa svim tim...
Ali, zato, svako jutro se budi u 5, spreman za nove radne pobede :crycry:
Imate li neki predlog kako da pomerimo budjenje?

Quote from: Lani on August 26, 2011, 12:54:53 PM
Ova moja mala uopšte više neće da se kupa kao normalna deca, stalno ustaje u kadici, više vremena provededm u rvenju s njom i guranju da sedne nego u sapunjanju i ribanju.  :lol:
Otkako stoji, pocela sam da ga tusiram u stojecem polozaju :innocent: Jedini je problem oprati kosu, ali ionako je vise ne peremo svako vece, pa je perem tako sto ga kao malu bebu prebacim preko ruke :)
Mamina Dupeglavka :) 24.02.2007.
Mamin Dupeglavac :) 24.11.2010.

linga

Moje  malo dete ima tri meseca  :o kad pre  :love32:
Ne smem ni da se hvalim, spava od 21,  22 do 6 ujutru  :clap: :-X

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Gost51

Lani

Mi smo definitivno bacili cuclu.  :clap:
Kad joj ponudim, udari me po ruci.  :rofl:

emge

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Mirka

Uh Lani, blago vama. Mi čak i ne potpadamo pod bebeće priče, a Duuuda nam je glavno pomagalo  :crycry:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Vockica

Mirka gledam sad tiker...Dunja je sa dve godine ˝bacila˝ cuclu. I to sam je ja nagovorila da sama baci kroz prozor i rekla da ce kuca da odnese njenoj sestri koja se tada rodila. Poenta je da sama baci kroz prozor i uspeli smo. To nam je stari dr rekao. Inace je koristila od desetog meseca samo dok se ne uspeva i posle pljune. Ovaj blesonja coka palac kad treba da zaspi. I to striktno levi :)

Mi u cetvrtak na drugu dozu infanrixa.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.