Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Jao Iva je znala da sastavi i po nedelju dana, kad se setim.  :crazy:

stacka

Aleksa je kakio u proseku po 4-5 puta u toku dana tako da mi je i ono njeno na dva dana bilo mnogo, o ovome sad bolje da ne pocinjem :stop: :crazy: tesi me ono sto vazi za dojene bebe "10 puta na dan ili jednom  u deset dana" valjda nece cekati toliko da nas obraduje govancetom :lol: ali zato piski za medalju, ne prodje sat vremena nekad njoj pelena toliko teska da je moram presvlaciti.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

mi juce odradili uz kukova, drao se za medalju, sve je ok. kontrola pocetkom oktobra.

emge

Al ste poranili sa UZ :)

Ja sam sad ponovo u frci da li imam mlijeka :rofl: Ne kao onoj sa početka, ali se pomalo mislim. Da mi nisu oni ljekovi za mastitis malo smanjili proizvodnju, a i sav onaj kupus :)

Nego, šta bi... da li dodajete vodu? Ja se mislim da počnem po malo, da vidim da li je žedan :)

Deda

Emge, uzimas li neki caj za dojilje, od njega mleko juri, bar meni je bilo tako
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

bubi

bili na uz kukova.
nema zrna okostavanja da nastavimo siroki povoj(koji smo mi skinuli) kontrola za dva meseca.
da poludis.

ja kad sam dala Luki vodu,kukao je da li ga je stomacic boleo ili je nesto drugo bilo u pitanju uglavnom sam to povezala sa vodom.

stacka,to je i nama Luka radio,a sad se stolic unormalila dva puta dnevno minimum

emge

Uzimam Dedo, ali sam bila prestala zbog mastitisa :)
sad sam počela ponovo :lol:
ovo dojenje je ludilo :)

disco2000

Quote from: Saska on July 30, 2010, 03:34:24 PM
mi juce odradili uz kukova, drao se za medalju, sve je ok. kontrola pocetkom oktobra.
Gde ste dobili ovako rano? U mom DZu tek sa puna tri meseca.

bubi, vracaj siroki povoj... Ja bih trazila uput za Niva-gacice... I sa sirokim ga stavljaj na stomak, tako pritisak glavice butne kosti dodatno podstice razvoj acetabuluma (casice) :kiss1:

stacka

Kakila je danas konacno :clap:

Ja Masi ne dajem vodu, ona jedva da hoce i da sisa :crazy: moram da je nutkam :crazy: evo, sad je sisala oko dva i kulira u krevecu, malo je spavala, pa se probudila i ne oglasava se... ybt kad se setim da Aleksa nije hteo da provede minut u svom krevecu pitam se da li sam ja normalna sto se brinem, prosto mi je neobicno da toliko malo place. Prva komsinica se vratila iz Svedske pre neki dan i kaze kako je mislila da smo na odmoru jer Masu uopste ne cuje :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

stacka, uzivaj :)
i ne brini, nije ona jedina takva beba :D
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Saska

Quote from: Marty Maraskino on July 30, 2010, 03:57:55 PM
Gde ste dobili ovako rano? U mom DZu tek sa puna tri meseca.
dz kanarevo brdo. patronazna mi dala br. tel i rekla da zovem sto pre, jer se zakazuje za sept, ja nazvala i dobila termin za juce.

stacka

Ma znam da nije nego mi je neobicno jer je Aleksa bio susta suprotnost. Verujem da ce u nekom momentu zivota Aleksa da se smiri a da ona povileni, zato cu da uzivam sada dok je ovakva :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Stacka samo kaži :pljucka: i nakrivi kapu.  :lol:
Saška super za kukove.  :clap:

Gost51

emge

Uživaj Stačka :clap:

Marko se toliko gadi na flašicu i cuclu, da sam danas jedva uspjela da mu dam malo vode. Ne bih rekla da je žedan :)

BSG nam baš gnoji sad. I Marta je imala jaku reakciju.