Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Danilu je zapusen nosic. Nije tako strasno. Kako ispirate fizioloskim? Ja malo zabacim glavicu i posle pumpicom za nos cistim.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

bubi

da vocko.
Luki sam stavljala Fiziomer jer on ima odredjenu dozu koju ispusta na pritisak,sacekam malo pa pumpicom izvuces.
meni je drugarica savetovala pa sam obojici stavljala fizioloski u nosic i ka nisu bili slinavi

emge

Najpravilnije je držati dijete sa strane, pa samim tim i glavu sa strane, da višak izadje na drugu nozdrvu.
I sipa se u gornju nozdrvu, ali i ja često sipam tako što mu zabacim glavu.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Za Danila da brzo prođe zapušen nosić.  :bighug:

Gost51

i ici je zapusen nosic
fizioloski stavljam tako sto je okrenem na bok

Iva

Ja vise ne znam sta da radim sa S.  :crycry: Ona i dalje kaslje, nos i dalje krci.... poludecu vise. Popila je ponovo antibiotik, inhalirali berodualom, ispirala nos vise puta na dan i taman pocelo da se smiruje i prodje 2 dana i ona opet zrelo kaslje. Sutra opet kod lekara....  :crycry: Da li da trazim uput za pulmologa? Uopste ne znam odakle se stvara taj sadrzaj tj. slajm... sta li je vec.  :crycry: Generalno ona je ok, raspolozena je, rucka malo manje, verovatno od slajma u grlu, ali sve u svemu je zadovoljna i vesela beba.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Traži uput ako hoće da daju u DZ, baš vam se to odužilo.  :(
:bighug:

emge

Ako nema T, ako ne krči u plućima, ja to ne bih smatrala tragičnim :bighug:

Marko se naslinio u prvih pola godine, ali je uredno pored tih slinaca dobijao vakcine. Čistili smo nos, on je normalno jeo i bio normalno raspoložen.

Iva

Gde je najbolje otici? Lani, oduzilo se .... ja mislim 2 meseca da traje....  :girl_cray:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Iva

Emge, da li je kasljao ili samo slinio? Jer njoj ne curi nos, samo je duboko u korenu i sliva se niz grlo.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Quote from: Iva on September 22, 2011, 03:50:52 PM
Gde je najbolje otici? Lani, oduzilo se .... ja mislim 2 meseca da traje....  :girl_cray:

Pa baš zato što toliko traje možda da odeš, da sebe umiriš. :bighug:

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Više je slinio, manje je kašljao. Ali je bilo epizoda i kad je baš kašljao.
Kupili smo pumpicu za čišćenje nosa na baterije, na usisivač i običnu - pa ti vidi koliko smo mu čistili nos.

Ako ti treba dječiji plumolog, predlažem Nestorovića.

Iva

AnaK  :innocent:

Lani, oticicemo sigurno.  :innocent:

Emge, razmisljam se i ja da uzmem tu na baterije, prosto nemam toliki kapacitet pluca da izvlacim sa obicnom pumpicom, A gde radi Nestorovic?
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.