Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

emge

E, da.. i Marko sad već sam pije iz šolje i jogurt i vodu, žalili su se u vrtiću da insistira da jede sam.
WC šolje su nam stalno poklopljene, jer bi ko Ica čeprkao po njima.
A najčudnije od svega je što tačno zna šta mu se jede. Ako je gladan keks ili barni ne dolaze u obzir, tada mora da se jede nešto slano.

stacka

Jao, moja ne uzima kocke u ruke, ona se igra automobilima, Bakuganima i Gormitima :lol: Odgajam malu muskaracu, po svemu sudeci :girl_sigh: :lol:

Pije iz solje sama, jede sama kad joj dozvolimo :girl_haha: zna tacno sto kaze emge sta kad hoce sta nece, brblja 300 na sat i ponavlja za nama. Zna "grok, grok", "kva, kva", pokida se od smeha kad imitiramo petla i "kukuriku". Najsladja je kad nas dovede do onih bordura kod Alekse u sobi i uzme nam prst i onda redom pokazuje sta zeli da joj kazemo :love32:
I dalje preferira da puzi mada se sve cesce pusta, narocito kod Alekse u sobi, imam utisak da se tamo nekako oseca najsigurnije :love32:

Jaje i dalje nije pojela celo a sutra bi trebalo da primi MMR, poslednji pokusaj zamaskiranja kuvanog u kiselo mleko se zavrsio vristanjem i bacakanjem u stolici kao da joj je neko dao otrov da pojede, orila se citava ulica. :crazy: Frka mi je bas, probala je belance kad jede pohovan karfiol, przenice i sl ali ne znam da li je to dovoljno. Sa Aleksom uopste nismo imali takvih problema.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Dovoljno je da je probala jaje u proji, piti, ili to bjelance u karfiolu.

Gost51

nisam vidjela da neko voli jogurt koliko ica
uvijek moze

i pocela je da grize ili pokaze zube kad joj nije pravo

stacka

Masa ga obozava. Mislim da bi mogla na njemu da zivi.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

prevodilica

moja deca bi jogurt komotno umesto vode mogli da piju
i Vasa obozava domace sokove - sirupe od maline i kupine

ali oni nisu vise bebe...

Vockica

Vratili se sa kontrole. Primio trecu dozu infanrixa i vadili smo krv. Sutra rezultati. Inace za mesec dana napredovao je 700gr i porastao 7cm! Sada ima 7,9kg i 72cm :).
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Pilici nasi  :love32:
Koliki nam je drugar  :o samo desetak  dana strariji od nas, svaka cast, tako treba da izgleda dasa  :clap:

Nama Sara nocas pala s kreveta naseg  :'( :girl_sad: Budila se celu noc, nosic joj pun, i ja je nekad uzela da je podojim i naravno zaspala. Uvek je zagrlim, ali ne znam sta se desilo, samo cujem bup, ona pala, a po ceo dan samo strazarimo oko nje i onda nemajka dozvoli da dete padne nocu. :crycry: Srećom, nije se nigde povredila, pala pravo na laminat, sve deluje o.k.

Margarita

danilo momak :love32:

linga :kiss1: za pilence

Saska

Danilo, veeeeliki momak :love32:
Linga, ako krenes da citas unazad, videces da su svi padali s kreveta u tom nekom uzrastu :bighug:

emge

Linga :bighug: i meni je Marko pao u tom nekom uzrastu, bila sam u šoku, jer se to sa Martom nije dešavalo.

Danilo momak ipo :love32:

Lani

Daj Linga kakva nemajka bre i nama je Una padala. :-[  :bighug: A i svi ostali što kaže Saška.
Ja isto bila u šoku i nenaviknuta, Iva je nosila kaiševe do 9. meseca pa nije mogla da mrda, gde je spustiš tu ostane a ovaj mali zvrk već sa četiri meseca je bila na drugom kraju kreveta u roku od dve sekunde.

linga

Ma meni je Jana pala s kreveta sa 3,5 meseca (isti satenski carsav je bio na krevetu  :o ) i zato smo svi na oprezu, sad je vec uveliko spustam u ljulju ili na pod ako se udaljavam, ali nocas sam izgleda cvrsto zaspala  :wall:

Jedino je dobro sto se nisam uspanicila kao sa Janom. Ah, da i Aleksa je pao, ali ne s kreveta, vec iz kolica, imao je oko 8 meseci.

disco2000

Linga :bighug:
Meni je Petra pala dva puta u jednom danu :rofl: imala je 6 meseci

Deda

Quote from: Marty Maraskino on October 06, 2011, 10:06:56 AM
Linga :bighug:
Meni je Petra pala dva puta u jednom danu :rofl: imala je 6 meseci
:lol: :lol: :lol:  :kiss1:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006