Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

padale su obe :D
gledam je i ona bup

Iva

Danilo veliki momak!!!  :clap:

Ma i I. je pala sa kreveta, mislim sa 5 meseci, tako nesto.   :girl_cray: A sad cekam i S. da padne koliko se prevrce.  :girl_cray:

Vockice, bili smo danas kod dr Milicevica u Tirsovoj. Super je dr, bas sam zadovoljna koliko je prijatan.  :love32: Rekao je, da ima bonhiolitis  :crycry:, a do juce se nista nije culo u plucima, niti kaslje nesto posebno.  :ces:, ali bitno mi je da je on poslusao i dao nam terapiju. Inhalacije Pulmicort-om 7 dana i sirup Galitifen 3 nedelje. Za dve nedelje da dodjemo na slusanje a za 5 kontrola.
Da li se sirup i pulmicort i uzima na recept ili se kupuje?
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Vockica

Mi smo kupovali. Galitifen je oko 150din a pulmicort oko 500, joj ne secam se tacno
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Iva

A pa to nije puno. Hvala ti  :flower:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Mi da se pohvalimo, u Sombor smo juče otišli sa 2 zuba a danas se vratili sa 4. :girl_haha: :love32:
Izašle nam gornje dvojke a i jedinice kako vidim samo što nisu. Eto, još malo pa puna usta zuba. :girl_haha:
Ali baš je muče, jadničak moj, sva je kenjkava i nikakva.  :(

disco2000

Una :love32:

Poslednja trojka samo sto nije :girl_in_love: :crazy:

Tchi

linga, pre dve i nesto godine bi se slozila da si nemajka jer mi nije bilo jasno kako to moze da se desi ljudima da im dete padne, pa mi se onda desilo jednom, drugi put, treci...leoncic se jos ni ne vrti, maksa je imao 15 dana vise nego on sada kada se okrenuo sam na stomak

Margarita

linga

Ma, dobro, ne mislim ni ja da sam nemajka bas  :-[ desavalo mi se sa sve troje, ali me nervira kako sam uspela tako da zaspim. No, dobro, nauk da je ne ostavljam tako s nama ui krevetu, ili makar da izbacim muza tada  :lol:

Gost51

ici je tako osjetljiva guza da je to strasno

Vila

Jackie, meni oba deteta tako... Ako ne primetimo da je guza ukakana deset minuta, već je crvena, a ako potraje još malo, to su ojedi do krvi :girl_cray:
Nas spašava Penaten u limenoj kutijici za ojed, kad se desi.
Jedva čekam i ovog malog da izbacim iz pelena, da rešim tih muka s ojedanjem i njega i nas...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Saska

moji nisu bili mnogo osetljivi, nije ni mali
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Meni se baš lepo za to sad sa Unom pokazala Nivea sos cream.
http://www.beautyalmanac.com/Nivea-PURE-NATURAL-SOS-CREAM/4003

Nama danas definitivno krenuše i kečevi gornji, sad četiri zuba istovremeno izbijaju.  :crazy: :love32:

aleks

Una  :love32:

Sofiji izasle cetvorke i gornje i donje. Ukupno 10  zuba.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Pa vidim na slikama koliko zuba ima, medena je kad se nasmeje. :lol: :love32: