Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

bubi

mi smo juce bili na revakcini.
moje mladje dete je opcinjeno ordinacijom u dz,doktorkom,sestrom.
ulazi preko reda,sam stane da se vaga i izmeri,dr je sve pokazao sta zna,zine i grlo da mu pregleda a onda zagrize kasiku.
nije pustio suzicu kad je primio vakcinu i jos se vratio kod doktorke da joj kaze kao tj.cao.
ali je zato uveo jos jedno nocno hranjenje i poludela sam.
jede nocu na tri,cetiri sata,a ceo dan lepo jede.
jos mu uvece damo Humanine pahuljice i sam trazi jogurt da pije i kao da ceo dan nije jeo nista.
i da imamo 11kg i 85 cm.
za sve drugare :bighug:

emge

linga

Uh, draga Tchi, tako te razumem, tako ja čekam da smizla počne da sedi, pa cu onda čekati da prohoda i tako  :love32: Ja nju odavno ne smem da ostavljam na krevetu, u njihalici slabo hoce, ostavim je juce na podu (na malom jorghanu) ona se lepo nogama odgurala unazad, sisla na lainat, dosla do kreveta i place  :rofl: kako pojma nemam.

Saska

navika, bubi, samo nepotrebna navika.
stegnite srce jedno nedelju, dve i odvici ce se.

bubi

Quote from: emge on October 21, 2011, 11:28:08 AM
A šta jede noću?

mleko pije

Quote from: Saska on October 21, 2011, 11:34:12 AM
navika, bubi, samo nepotrebna navika.
stegnite srce jedno nedelju, dve i odvici ce se.

ma ja sam stegla,ali mm nije.
ja ga pustim da place ali tata iskace posle 20min i popusta.
nocas sam popustila mm zbog vakcine ali vise necu.

Lani

Bubi vama se baš odužilo to noćno mleko. :(
Reci tm da nije dobro ni za zube da se naliva mlekom noću, možda popusti.  ;D
:bighug:

anelore

Bubi, a da li mu je dovoljna samo voda? Vida je i dan danas pije bar 2x tokom noci.

bubi

ma zna on to Lani.
stalno se buni kad ovaj jede jafu ali kad ga cuje da onoliko i onako place i jeca nema snage.
a ja sam hronicno neispavana.
menjamo se mi svaku noc,ali ja kad se probudim da ga nahranim ne mogu da zaspem i onda vilenim do 5h ujutru i onda sam sva grogi ceo dan.
:bighug:

Lani

I moje devojke, Una obavezno barem jednom u toku noći, Iva ponekad.

bubi

Quote from: anelore on October 21, 2011, 12:17:31 PM
Bubi, a da li mu je dovoljna samo voda? Vida je i dan danas pije bar 2x tokom noci.

ma on se svadja vodu nece ni da vidi vice idi idi daj daj i sto ja brze radim da se on ne bi drao i probudio komsiluk tako on povecava tonalitet.
a vrhunac je e tu sam jutros poludela,sto on ima zahtev ko sta da mu daje tako da kad sam ja tu nece da mu tata daje flasicu,a ja ne smem da mu dajem pahuljice jer to mora tata.

Tchi

linga, bar su tvoji stariji i razumniji, ja koliko god da je maksa nezan prema njemu ne smem nigde da ga ostavim gde bi ovaj mogao da protutnji

bubi, ista prica, tek smo skoro potpuno izbacili, sad kad se probudi i trazi nema sanse da mu dam i pre smo pokusavali, ali ili nismo bili istrajni (citaj mm) ili se taman odvikne pa otputujemo ili se razboli pa sve vratimo na staro

emge

Bubi, prepolovi količine mlijeka za početak, pa kad popije kaži "nema više". Možda kad smanjiš na 20ak ml neće više ni da se budi, ne isplati mu se :rofl:

Tchi

nema nista od tog smanjivanja ni nudjenja vode bar po mom iskustvu samo izdrzati nekoliko noci plakanja i stegnuti srce

Saska

Quote from: emge on October 21, 2011, 02:04:53 PM
Bubi, prepolovi količine mlijeka za početak, pa kad popije kaži "nema više". Možda kad smanjiš na 20ak ml neće više ni da se budi, ne isplati mu se :rofl:
ja bih uvek odabrala sok terapiju, jeste dramaticnije, ali krace traje. Smanjivanje bi mi bilo mucenje.

emge

Ali je za roditelje psihički lakše :)