Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Ja toliko mrzim to nocno budjenje da sam stvarno bila nepokolebljiva svaki put. Bilo mi ih je zao sto placu, ali bilo mi je zao i mene sto sam nenaspavana :girl_haha:
Jova je sam batalio brzo, ovim dvoma je bilo potrebno malo podstreka.

disco2000

Quote from: Saska on October 24, 2011, 12:01:34 PM
Ja toliko mrzim to nocno budjenje da sam stvarno bila nepokolebljiva svaki put. Bilo mi ih je zao sto placu, ali bilo mi je zao i mene sto sam nenaspavana :girl_haha:
Jova je sam batalio brzo, ovim dvoma je bilo potrebno malo podstreka.
Meni nije zao kad placu :think: nego moram da ih ucutkujem zbog komsiluka i ukucana :hm:

Saska

E za to me zabole. Velike ne moze ni top da probudi, mm - u istom smo sosu, a komsiluk - mozda im je i smetalo, ali niko nije nista rekao, ionako je sa Mihajlom odvikavanje trajalo oko dve nedelje.

linga

A sta radite, jel ih ljuljate? Onda samo jednu zavisnost zamenjujem drugom, zar ne?
Nisam pametna, tešim se jedino što više neću imati beba, pa ni ovakvih muka, naspavaću se za koju godinu  :lol:

Tchi

meni se cini da bi sada vec sa 6 meseci mogla da primenim plakanje do iznemoglosti, ne znam dok ne dodjemo do toliko

Tchi

linga, jel pali kod nje cucla i lagano mazenje izmedju obrva? ja leona kad mu se spava uspavam za tri sekunde i sa jednim jelom kroz san prodje cela noc, posle ovog malog zasluzila sam valjda takvo dete

Lani

Quote from: linga on October 24, 2011, 12:08:50 PM
A sta radite, jel ih ljuljate? Onda samo jednu zavisnost zamenjujem drugom, zar ne?
Nisam pametna, tešim se jedino što više neću imati beba, pa ni ovakvih muka, naspavaću se za koju godinu  :lol:

Pa to si u pravu.
Nju noću uvek mm nosa i smiruje, nekad joj čak i da da jede noću  :crazy: (tipa pavlaka i hleb i tako to) ako proceni da bi je to možda smirilo. Ja se mnogo ne pojavljujem, baš zato da joj ne bi palo na pamet da traži da sisa. E sad, kao što sam rekla, kad se dere da to postane nepodnošljivo, onda ja moram da uskočim.

Saska

Quote from: linga on October 24, 2011, 12:08:50 PM
ne, ja sam sedela na krevetu pored kreveca i kad krene da se budi, prvo ga milkila po glavi, a kad se bas razbudi i pocne da place, onda ga uzmem, ali sedim ili lezim u krevetu i drzim ga cvrsto i pricam nesto, bilo sta, onako tiho i monotono. On bi se bacakao neko vreme i plakao, pa bi na kraju zaspao. Onda kad ucvrsti, vratim ga u krevetac. I tako svaki put. Polako se smanjivalo i jednog jutra se probudio u 5 :clap: .
Posle je produzavao i sad spava do 7-8 kako kad.

emge

Tako i ja ponekad pokušavam, ali onda u nekom trenu se probudim i shvatim da spava pored mene, a ja ne znam kako je tu dospio.

Elanor

ja sam decu kao bebe zvanicno stavljala u krevet oko ponoci, ne ranije. vrlo brzo su oboje spavali do 6, pa sam tek onda pomerala trenutak odlaska u krevet (11, pa 10, ranije od toga s filipom jos nisam stigla :D)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vockica

Danilo nije nista promenio od rodjenja. Sisa dva tri puta u toku noci i na kraju ga ostavim pored mene jer nemam snage da ga vracam u krevetac. Sisa i nastavlja dalje. Nekad uspem da ga maženjem prevarim ali ne uvek.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Saška tako nešto planiram i ja, samo za to moram da budem dovoljno budna, ovako desi se da je stavim kod sebe i zaspi mi na siki a ja nemam pojma kada je to bilo  :-[   -- umooor.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Gost51

anu sam nosala, ljuljala, hranila
ici je dovoljno da je prebacim kod mene i dam da popije
samo jej falim :'(

Saska

Quote from: linga on October 24, 2011, 10:51:01 PM
Saška tako nešto planiram i ja, samo za to moram da budem dovoljno budna, ovako desi se da je stavim kod sebe i zaspi mi na siki a ja nemam pojma kada je to bilo  :-[   -- umooor.
naravno, zato sam ti i rekla da je jos mala za to, sacekaj jos mesec-dva pa probaj, bices mozda i manje umorna kako raste. Ali ne treba ni previse prolongirati jer je kasnije teze to odvikavanje.
Neces valjda opet 3 god da se setas po noci, kao sto si pisala da je bilo sa Aleksom.