Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Tchi

disco2000

stacka

Temperaturu nema ali joj je okce jos uvek krmeljavo. Ne znam da li smem da joj to ocistim Acidi Boricijem? :ces:
Aleksa i dalje slinav i nemoguc ali to je za neku drugu pricu :crazy:

Hvala :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Ja bih pre fiziološki, spolja ka unutra, za svaki potez novo parče gaze  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

gasha

tako mali i Dule je imao neki konjuktivitis, mazala sa hloramfenikol, ali po preporuci lekara
ja bih ispirala jos sa fizioloskim, a ako ne prodje, sutra kod dr

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

janavi

i ja bih tu samo fiziološki
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

stacka

Thanks :bighug: fizioloskim joj vec cistim, verovatno cu je popodne kod lekara.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Meni se čini da je za oko bolji acidi borici. Može i fiziološki, ali on je slan.

:kiss1: za drugaricu Mašu.

Tchi

Quote from: AnaK on August 05, 2010, 08:54:29 AM
Ja bih pre fiziološki, spolja ka unutra, za svaki potez novo parče gaze  :kiss1:
moze ovako, a moze i da se nakapa pa da se ispere samo se nakrivi glavica na stranu, tako nam pokazali u porodilistu

anelore

Kad sam ja prosle godine imala dve jezive infekcije oka preporuka oftalmologa je bila, uz terapiju, sto cesce ispiranje fizioloskim rastvorom. Edit: Mislim da je nabolja opcija fizoloski u spric, pa ispirati oko, a staviti pelenu ili peskir da pokupi ono sto se sliva. Bar sam ja tako radila sebi, a i Vidi kad je bila malo krmeljiva.

bubi

stacka,
tek sad vidim sta si pisala.
ja imam kuci vagu za bebe ako je ne odvedes mozemo da se dogovorimo da ti je donesemo da izvagas Masu.
mi smo stavljali acidi borici ali Luki je jako dugo krmeljilo okce.

Lani

Quote from: stacka on August 05, 2010, 09:05:13 AM
Thanks :bighug: fizioloskim joj vec cistim, verovatno cu je popodne kod lekara.
:bighug:

Glitter

ja se nadam da je predivna curica ok  :bighug: :kiss1:

Deda

N.je ko beba 10 meseci vukla krmeljive oci zbog zapusenog suznohg kanala pa su nam savetovali jednom fizioloski, jednom acidi borici- naizmenicno- sve ovako kako ste kazale , od spolja ka unutra, uvek novom sterilnom gazom.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

Marty, Stačka da li imate ritam tokom dana?

Marko ima super ritam noću, naslućuje se i to prvo spavanje ujutro, a ostalo baš i nema. Pa me intresuje kad se očekuje neki ritam?